Avtalen mellom TV 2 SPORT og Viasat betyr at Viasat-kundene kan følge sine favorittlag i Tippeligaen direkte på en av de fem TV 2 SPORT-kanalene allerede fra førstkommende serierunde, søndag 22. mars. Hovedkanalen TV 2 SPORT er tilgjengelig allerede i dag.

- Vi er svært fornøyde med å kunne tilby TV 2s sportskanaler med blant annet alle søndagskampene fra Tippeligaen. TV 2 SPORTs spennende og attraktive rettighetsportefølje er et sterkt tilskudd til Viasats allerede omfattende tilbud av eksklusive sportsrettigheter, sier Erik Z. Børresen, administrerende direktør i Viasat.

I tillegg til at TV 2 SPORT eksklusivt direktesender de fem Tippeligakampene fra hovedrunden søndager 18.00 på på TV, viser TV 2 SPORT direktesendte kamper fra hver runde i både UEFA Champions League, UEFA Europa League, landskamper i fotball, Postenligaen i håndball for både kvinner og menn, en rekke av de store sykkelklassikerne og internasjonale boksestevner - blant annet med Cecilia Brækhus' kamper.

- Det er veldig positivt for TV 2 SPORT å bli gjort tilgjengelig for Viasats mange kunder. Disse får nå muligheten til å abonnere på TV 2 SPORT, slik at de kan se de direktesendte Tippeligakampene på søndager kl. 18.00 på tv, sier Glenn Uthaug, administrerende direktør i TV 2 Zebra og TV 2 SPORT.

TV 2 SPORT blir allerede distribuert gjennom Canal Digital, Get, RiksTV, Lyse og BKK.

De som ønsker å abonnere på TV 2 SPORT kan ringe 022 20 eller ta kontakt med sin distributør direkte.