natasha (Foto: Sony Pictures, © ps)
natasha (Foto: Sony Pictures, © ps)

- Natasha fryktet en forbannelse

Fikk beskjed om at en tragedie ventet henne.

Natasha Richardson, som døde i går kveld etter en tragisk skiulykke, fryktet at hun var forbannet.

Ble fortalt om krise

For flere år siden ble den britiske skuespilleren fortalt at en voldsom krise ventet henne og ektemannen Liam Neeson, melder den britiske tabloidavisen The Sun.

HODESKADE: Natasha Richardson er alvorlig skadet etter en skiulykke.
HODESKADE: Natasha Richardson er alvorlig skadet etter en skiulykke.

Ektemannen døden nær

Hun skal ha fått den vonde beskjeden etter hennes tøffe skilsmisse i det forrige ekteskapet - og det så ut til å være sant da Liam nesten døde i en bilulykke i 2000.

Tobarnsmoren snakket ut om den såkalte forbannelsen, som skal ha oppstått etter hennes skitne skilsmisse med Robert Fox, kort tid etter at Liam kolliderte med en hjort i 2000.

- Det var så mye bråk rundt skilsmissen - jeg ble fortalt at mitt nye ekteskap ville bli forbannet. Jeg tenkte: ikke la det være sant, men jeg har tenkt på det helt siden da, sa hun i 2003, ifølge The Sun.

- Du vil aldri bli lykkelig

Avisen påstår også at dette ble fortalt henne av noen nær henne - som hun stolte på.

- Du kommer aldri til å bli lykkelig. Ekteskapet ditt ender i en katastrofe, skal han ha sagt.

Familien ble fortalt at de måtte forberede seg på det verste, ettersom en blødningen i hjernen til Richardson kunne føre til slag dersom ikke trykket ble fjernet. Det klarte legene ikke å gjøre.

Liam satt ved Natashas sykeseng i går kveld da skuespilleren gikk bort, etter at to nevrokirurger først ble flydd til New York i et desperat forsøk på å redde henne.

Richardson har blant annet spilt i filmene «The Parent Trap» og «The Handmaid's Tale». Sammen med ektemannen Neeson har Richardson to sønner på 12 og 13 år.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Og på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»