Takling, ill. foto
Takling, ill. foto

Sjekk dagens oddstips

Returkamper i Uefa-cupen på dagens program.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 18. mars, frist kl. 18.55:
63 Wacker Burghausen - Union Berlin B 1,95
73 Ajax - Marseille H 2,15

Totalodds: 4,19

Gjester i storform
3. Bundesliga. Wacker Burghausen ligger utsatt til litt under midten av tabellen. I etterkant av vinterferien har det blitt 2-2-2 på seks kamper. Union Berlin har på sin side stø kurs mot opprykk. Fem seirer på like mange forsøk i 2009 har gitt en komfortabel tabelledelse. Eneste fravær i troppen er midtbanespiller Dogan.

Gjestene fra hovedstaden vant 4-0 i det omvendte møtet i høst. Vi tror seiersrekken fortsetter til brukbare 1,95 her.

Uefa-cup. Returkamp i 16-delsfinalen. Marseille hadde allerede vært foran med to og Ajax redusert på straffespark, da nederlenderne ble redusert til ti mann like før pause i den første kampen mellom lagene. Ajax forsvarte seg imidlertid godt etter hvilen, og resultatet 2-1 sto seg til fulltid.

Går for hjemmeseier
Ajax har funnet formen for sent med tanke på gull i Eredivisie, men kjemper uansett om Champions League via andreplassen. Fortsatt noen skadefravær og forsvarsspillerne van der Wiel og Vermaelen soner karantene.

Marseille er bare poenget unna tabelleder Lyon i Ligue 1. Dermed går gjestene en spennende og krevende sesonginnspurt i vente, der ligaen utvilsomt er viktigere enn denne turneringen. Slo ut nederlandsk motstand i Twente forrige runde etter tap hjemme og borteseier i returen. Toppscorer Koné er usikker, mens den offensive duoen Brandao og Wiltord ikke er spilleberettiget. I tillegg kommer bortelagets trener, Eric Gerets, neppe til å risikere alle de faste når kampprogrammet er så tett som det er.

Ajax skal ha en brukbar mulighet mot et bortelag som ikke nødvendigvis er helt fokusert, og som dessuten får ekstraomganger med 1-2-tap og avansement på bortemål om de taper 2-3. 2,15 for hjemmeseier kan testes

Vurdert av Magnus Wattne