Bernt Hulsker (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Bernt Hulsker (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Marcus Pedersen. (Foto: TV 2/)
Marcus Pedersen. (Foto: TV 2/)
Bolanos (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Bolanos (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Ronny Deila  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Ronny Deila (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Hulsker ødela festen

To mål av Marcus Pedersen så ut til å gi Strømsgodset alle poengene mot Start. Men så dukket Bernt Hulsker opp.

Strømsgodset-Start 3-3

Drammen/Bergen (TV 2 Sporten): Seriepremieren i Drammen ble en målrik affære for publikum på Marienlyst.

Hjemmefansen fikk seg et sjokk etter at Cristian Bolaños ga Start ledelsen etter bare åtte minutter. Sørlendingene va best i første omgang og ledet 1-0 til pause.

Se målene nede i saken. Se sammendrag øverst.

Men etter hvilen tok det av på kunstgresset. Glenn Andersen utlignet til 1-1, før Bolaños igjen ga Start ledelsen. Så viste 18-åringen Marcus Pedersen seg frem ved å score to mål.

Cristian Bolaños ble banens beste. Se hele spillerbørsen.

Hele Drammen trodde de hadde tre poeng i lommen, men så dukket innbytter Bernt Hulsker opp og sikret uavgjort for gjestene.

- Vi sprekker opp i andreomgangen. Men vi fikk med oss et poeng og får tro at det er fortjent, sier Knut Tørum til TV 2 Sporten.

Se intervju med Tørum:

292316

Deila ville hatt straffe
Ronny Deila var langt fra fornøyd med 3-3.

- Det var tungt. Vi spilte elendig i første omgang og glitrende i andre omgang. Noen ganger er fotball urettferdig, og det skjedde i dag, sier Deila til TV 2 Sporten.

- Vi har ikke dommeren med oss i dag. Vi skulle hatt minst ett straffe, slår han fast.

Se intervju med Deila:

292314

Fra kampen:

90+3: 3-3 Bernt Hulsker. Start har frispark langt nede på Godsets halvdel. Blir slått inn mot boksen der innbytter Hulsker putter ballen lurt inn bak Godset-forsvaret.

Se målet her:

292311

87 minutter: 2-3 Marcus Pedersen. Kommer inn fra kanten og avslutter med et skudd, som går i mål etter en liten retningsendring.

72 minutter: 2-2 Marcus Pedersen. 18-åringen skyter i mål fra 11 meter. Det står en godsetspiller foran ham i skuddøyeblikket, og Starts forsvar vil ha offside.

Se målet her:

292299

60 minutter: 1-2 Bolaños. Costaricaneren holder på ballen på 16 meter. Skyter til slutt mot mål. Ballen går via en godsetforsvarer og i mål.

Se målet:

292296

59 minutter: 1-1 Glenn Andersen. Midtstopperen møter ballen med hodet på første stolpe. Kenneth Høie klarer ikke å hindre at den går i mål.

Se målet her:

292292

8 minutter: 0-1 Cristian Bolaños. Nydelig frispark fra kanten av straffefeltet. Skur litt utover før ballen går inn via tverrliggeren.

Se målet:

292261