købilde
købilde

702 møtte på «Cæsar»-audition

Stor rift rundt nye «Hotel Cæsar»-roller. Se video.

Sist lørdag inviterte «Hotel Cæsar» til åpen audition for å finne en gutt og en jente i slutten av tenårene til å spille Goggen Anker-Hansen og Runa Jørgensen.

Til sammen 702 ivrige ungdom stilte opp - og alle kjempet om å få en rolle i Norges eneste såpeserie.

- Det er veldig morsomt at det er så stor interesse for dette. Det er tegn på at «Norske Talenter», «Idol» og sånne ting gjør at det er akseptabelt å vise seg frem. Det er kjempekult at folk tør! sier Tom Sterri.

Se video øverst i saken!

Større oppmøte enn forventet

Nathalie Tonga spiller Liv i «Hotel Cæsar», og bommet da hun tippet hvor mange som ville komme.

- Jeg tippet i går at det kom 444 mennesker, men jeg tror det er mange flere som står der ute nå. Jeg er kjempeimponert over oppmøtet - dette er over all forventning, sier hun og oppjusterer tallet til 600-700 mennesker.

Marianne Westby er enig.

- Jeg tippet 335, men jeg kan jo bare gå og legge meg. Akkurat nå er det slik det var på åpen dag, altså at køen begynner på den ene siden, og går i sirkel rundt. Dette er helt rått! sier Marianne, som spiller Cathrine Hove.

Det offisielle tallet på mennesker som prøvespilte havnet til slutt på 702, ifølge Christoffer Steen ved «Hotel Cæsar». Da har man ikke regnet med familie og venner av dem som var til stede.

Les mer om «Hotel Cæsar» her!