Moa  (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Moa (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

Se alle målene gratis

En ny spennende Tippeliga-sesong er like om hjørnet. Registrer deg hos oss og se alle høydepunkter gratis underveis i kampene!

Lørdag sparker Stabæk og Lillestrøm i gang Tippeligaen 2009. Som vanlig kan du som abonnent følge hvert spark på ballen i samtlige 240 kamper direkte i vårt nye livesenter.

Nytt av året er imidlertid at du må være registrert hos TV 2 Sumo for å se alle scoringer og høydepunkter fortløpende - men det er fortsatt helt gratis.

Det er Fotballforbundets regler for distribusjon av fotball på nett som gjør registreringen obligatorisk.

Er du allerede registrert som abonnement på TV 2 Sumo, kan du logge inn med ditt vanlige brukernavn og passord. Har du ikke brukt tjenestene våre tidligere, er det en smal sak å registrere seg.

Og det er gratis!

Klikk her for å registrere deg og bli med i trekningen av en Xbox!

Selve klippene ser du hvor som helst på tv2sporten.no. Videoplayeren og oversikten over klippene finner du øverst til høyre på alle sidene til tv2sporten.no. Her får du mål, store sjanser og kontroversielle hendelser like etter at de faktisk skjer på banen. Etter kampslutt gir vi deg selvsagt lengre sammendrag med alle høydepunktene i kampene.

Foruten å være registrert hos Sumo, må du også ha Silverlight installert på maskinen din for å se fotball. TV 2 lanserer nemlig en helt ny og revolusjonerende web-tv-løsning til seriestart. Dette er bygget på Microsofts Silverlight-teknologi, og er skreddersydd for å gjøre fotballopplevelsen på TV 2 enda bedre enn før. For å kunne ta del i fotballopplevelsen er det nødvendig å laste ned et lite program på PC-en din.

Her kan du kan du lese mer om Silverlight-teknologien og bli med i trekningen av en Xbox, Xbox-spill og gratis årsabonnement på Sumo.

Her kan du lese mer om fotballtilbudet til TV 2 Sporten

På tv2sporten.no kan du selvsagt også se alle Tippeliga-kampene, i tillegg til landskamper, VM, spansk toppfotball, cupen og Toppserien for kvinner, norsk og internasjonal topphåndball, store boksekamper, Tour de France og en rekke sykkelklassikere. Her finner du vårt nye livesenter.

Mer action - mindre prat: Se TV 2 Sportens Tippeliga-promo her:

286200