nicolas carlie, vivan sørmeland (Foto: Siv Marte Lorås / TV 2)
nicolas carlie, vivan sørmeland (Foto: Siv Marte Lorås / TV 2)

Kjører rally uten førerkort

«Zebra Grand Prix»-deltaker Vivan Sørmeland ble livredd da hun oppdaget at makker og medsjåfør Nicolas Carlie ikke har førerkortet

I kveld er det klart for premieren på TV 2 Zebras nye program «Zebra Grand Prix». Der konkurrerer 32 kjendiser mot hverandre i rallykjøring. Hvert kjendispar består av en kvinne og en mann, som bytter på å være sjåfør i hvert heat.

I kveldens program møter vi blant annet FrP-leder Siv Jensens og hennes enorme konkurranseinstinkt.

Les også: - Siv Jensen kjører som et svin!

viv
viv

Nicolas kjørte uten førerkort

- Jeg er en guttejente, ler hun men forteller at hun ble rimelig skeptisk da hun oppdaget at makkeren Nicolas ikke hadde førerkort. Både han og rapperen El Axel er med på rallyet uten å ha førerkort. Dette er tillat på lukket bane, men dette beroliget ikke Vivan av den grunn.

- «Og dette sier du meg nå» sa jeg til han. Jeg var livredd, ler hun.

Til tross for denne støkken kan Vivian avsløre at hun er fartsgal.

- Men jeg kjører aldri over fartsgrensen altså! ler hun og nevner båt og snøscooter som sine fartsfavoritter.

- Opplevelse for livet

- Å være med på dette har vært en opplevelse for livet. Det var et adrenalinkick fra tidlig til seint. Jeg var helt ferdig etterpå, sier den tidligere «Idol»-deltakeren Vivan Sørmeland, som er på lag med TV Norges Nicolas Carlie. Hun og flere av de andre kjendisene feiret premieren på Frogner tirsdag kveld.

Vivian og Nicolas får vi ikke se før litt senere i serien. I kveld får vi se hvordan det gikk da Siv Jensen Øyvind Fjeldheim, Jan Erik Larsen, Anette Bøe, Gaute Ormåsen, Trine Rein og Lene Alexandra klarer seg på rallybanen i «Zebra Grand Prix».

Se premieren på «Zebra Grand Prix» på TV 2 onsdag klokken 20.00!