cæsar casting23321
cæsar casting23321

Nå kan du bli Cæsar-stjerne

«Hotel Cæsar» utvider skuespillerstaben og inviterer til åpen audition.

Norges eneste såpeserie «Hotel Cæsar» skal utvides med to nye karakterer. I den forbindelse inviterer de til åpen audition i Oslo, lørdag 14. mars.

- Dette er en unik sjanse til å oppfylle skuespillerdrømmen - en slik mulighet dukker ikke opp hver dag, sier «Hotel Cæsars» kreative produsent Tom Sterri til tv2underholdning.

Se Tom Sterri forklare prosjektet i videovinudet øverst!

Jens August (Kim Kolstad) med sønnen Goggen. Nå leter «Hotel
  Cæsar» etter en tenåring som kan spille Goggen.
Jens August (Kim Kolstad) med sønnen Goggen. Nå leter «Hotel Cæsar» etter en tenåring som kan spille Goggen.

Søker gutt og jente

I 2005 sendte TV 2 realityprogrammet «Jakten på en Cæsar-stjerne» der Kim-Daniel Sannes og Nathalie Tonga vant rollene som Storm og Liv Liland.

Nå er det duket for en ny runde - og denne gangen foregår alt på nett.

- Vi trenger to ungdommer, en gutt og en jente. Gutten - som heter Goggen - skal være sønnen til Ninni og Jens August, mens jenta - ved navn Runa - er datteren til Bea, sier Tom Sterri.

Les mer: Tom Sterris beste auditiontips

Alle skal filmes

Alle som møter opp på audition blir filmet og senere vurdert av castingansvarlige ved «Hotel Cæsar». Noen dager senere publiseres de beste auditionvideoene på tv2underholdning slik at publikum kan stemme på sin favoritt.

«Hotel Cæsar» er imidlertid ikke forpliktet til å velge auditionvideoene som har fått flest stemmer. Stemmeavgivningen er kun et hjelpemiddel for de castingansvarlige til å ta en beslutningen om hvem som skal bli Goggen Anker-Hansen og Runa Jørgensen.

16-årsgrense

Det er 16-årsgrense for å møte på audition (du må ha fylt 16 år innen 1. august 2009). Både Goggen og Runa skal være i slutten av tenårene, så du må være i omtrent samme aldersgruppe. Hvis du er eldre - men allikevel ser ung ut - er det bare å møte til audition.

- Vi trenger deg

Tom Sterri skal følge prosjektet tett, og ser frem til å oppdage nye skuespillertalenter.

- Jeg håper vi ser deg på den åpne auditionen, fordi vi trenger deg. Vi skal ha to personer som skal være her i minst ett år fremover. Har du en skuespiller i magen - og du synes «Cæsar» er kult - så er det bare å komme 14. mars, sier han ivrig.

«Cæsar» er en heltidsjobb

Verken Goggen eller Runa er statistroller - dette er faste karakterer som skal være sentrale i serien. Å spille i «Hotel Cæsar» er en heltidsjobb som strekker seg fra mandag til fredag hver uke, så dette kan ikke kombineres med skolegang eller noen annen fulltidsjobb.

Åpen audition 14. mars

Det er viktig at du printer ut, leser igjennom, og fyller ut kontrakten før du kommer på audition. Klikk her for å lese kontrakten. Hvis du ikke har tilgang til printer, kan du fylle ut kontrakten på auditionen (men det anbefales at du stiller klar med kontrakten ferdig utfylt).

Det er også viktig at du pugger monologen til Runa eller Goggen før du møter opp på audition. Med andre ord, du må kunne manuset utenat.

Her er monologen til Goggen!
Her er monologen til Runa!

Møt opp lørdag 14. mars klokken 12.00 i Sandakerveien 24c på Torshov i Oslo. Dørene stenges klokken 16.00, men du oppfordres på det sterkeste til å møte så nærme klokken 12.00 som mulig. Se kart hos 1881.no. (TV 2 tar ikke ansvar for eksterne nettsteder.)

Har du spørsmål om «Cæsar»-auditionen? klikk her!

Mer innhold fra TV 2