hagen
hagen

Hagen blir eldre-general

Frps landstyre utnevnte i dag Carl I Hagen til eldre-general. Hagen får i oppdrag å opprette seniorlag, som skal drive valgkamp for mer pensjon og mindre såkalt «islamisering»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siv Jensen har et ungdomsparti, og nå får hun også en eldre gerilja som blir ledet av Carl I Hagen som straks angrep pensjonsreformen i sin tale på landsstyremøtet søndag.

Tordnet mot regjeringen

Det blir stadig flere eldre velgere i Norge, og Hagen vil lede an pensjonistenes sak.

- Også prøver de å innbille oss at vi skal spare penger og så skal alle pensjonister få det bedre. Altså, hvor dum går det an å bli?, tordnet Hagen.

- Det er bare Fremskrittspartiet som står fast på at pensjonistene skal ha den samme utvikling som lønnsutviklingen er i samfunnet, fortsatte han.

Se hele talen til Carl I. Hagen i videovinduet over.

Hagen vil organisere eldre velgere som vil ha private inn i omsorgen, betalt av folketrygden.

Vil har større valgfrihet

- De pleietrengende vil svært gjerne ha valgfriheten. Og så vil de svært gjerne kunne si til leverandøren av en tjeneste: «hvis ikke dere gjør en bedre jobb - så velger jeg konkurrenten din». Det vil være et budskap som kommer til å gå hjem hos seniorene i dette land.

Hagen og Jensen tror også de kan få mange stemmer hos eldre på grunn av innvandringen:

- Vi seniorer, ikke på grunn av oss selv, - men på grunn av våre barnebarn. Og derfor er jeg veldig glad for at formannen så klart og tydelig sa fra i går, om å stoppe den snik-islamiseringen som skjer.

Les også: Advarer mot snik-islamisering

Frp-formann Siv Jensen er godt fornøyd med valget av senior-general.

- Han er jo ikke akkurat noen hvem som helst i norsk politikk. Og i tillegg har han jo selv blitt senior. Det er helt umulig å finne en bedre mann til den jobben, sier hun.