Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Virkeligheten er at man nå er i ferd med å tillate en form for snikislamisering i dette samfunnet og det må vi sette en stopper for, sa Jensen fra talerstolen.

Se Jensens tirader over.

Nei til særbehandling

Med klar henvisning til hijab-debatten gikk Fremskrittspartiets formann hardt ut mot det hun mener er en særbehandling av minoritetsgrupper i Norge i dag.

- Når vi gir etter for krav om halal-mat i fengsler, når vi gir etter for at muslimske jenter ikke skal kunne ha gym sammen med norske barn. Det er allerede særbehandling som jeg mener svekker evnen til å integrere folk i det norske samfunn og som vil skape større utfordringer i de neste ti-årene, sier hun til TV 2.

Og skulle fremskrittspartiet komme til makta har Siv Jensen planen klar:

- Så er det norsk lov og norske regler og norsk styresett som skal ligge til grunn for alt vi gjør og vi kommer ikke til å tillate særkrav fra noen enkeltgrupperinger i dette samfunnet.

Les også: Frp vil forby all uniform-hijab

Ber Jensen roe seg ned

Statsminister Jens Stoltenberg ber Siv Jensen roe seg.

- Vi sier nei til henvendelsene fra politidirektoratet for å tillate hijab, så da vil Siv Jensen være tjent med å roe seg litt ned, og være glad for at konklusjoen er god, sier Stoltenberg til TV 2.

Les også: Storberget nekter å svare om hijabbråket

Stoltenberg innrømmer at saksbehandlingen i hijab-saken ikke har vært god nok. Likevel støtter statsministeren justisminister Knut Storberget.

- Knut Storberget har min fulle tillit, og har gjort en formidabel jobb som statsråd, sier Stoltenberg.

Se intervjuet med Stoltenberg her: