Mia Gundersen Tv2 1024
Mia Gundersen Tv2 1024

Mia: - Det har vært forferdelig

Mia Gundersen har hatt en tøff tid etter at showet «All of Mia» ble avlyst.

- Det har gjort veldig vondt, jeg kan ikke si noe annet. Dette skulle være en feiring av 40 år i bransjen, og så fikk det en slik slutt. Det har vært forferdelig, sier Mia Gundersen til «God kveld Norge». Det har vært forferdelig.

Se video: Se video fra premieren på Mias show

Rømte landet

Forestillingen «All of Mia» ble i fjor høst tatt av plakaten etter å kun ha spilt èn eneste forestilling. Like etter premiereforestillingen fikk Mia beskjed fra produsentene om at de ikke hadde solgt nok billetter til å fortsette med showet.

- Da jeg fikk vite dette hadde jo ikke jeg oversikten over det som skjedde i kulissene. Jeg var helt knust for å si det mildt, forteller Mia.

- Jeg hørte at dette kom til å komme med brask og bram i VG dagen etterpå så jeg tenkte for meg selv at jeg måtte komme meg bort, for dette ble for mye for meg. Så da dro jeg til Marcel som hadde utstilling i New York.

Er Marcel Lelienhof en C-kjendis? Se videoer og sjekk ut hans profil på KjendisNorge

Ikke Mias skyld

- Det er viktig å få fram at dette ikke er Mias skyld. Dette var produsenter som ikke hadde penger til å annonsere for showet. Og det er vel ikke et menneske i Norge som kan selge billetter uten å annonsere, sier en opprørt Marcel Lelienhof.

Det skal i ettertid ha blitt kjent at produsentene for showet flere ganger tidligere hadde blitt rammet av konkurs og at kassen var tom for penger allerede da Mia sto på scenen på premierekvelden.

- Det har vært veldig mye tull med disse produsentene, og det har vært veldig mye tull i ettertid også. Det er veldig synd når man har å gjøre med uproffe aktører, sier Marcel til «God kveld Norge».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TATT AV: Mia Gundersen hadde kun èn forestilling av showet «All of Mia»
TATT AV: Mia Gundersen hadde kun èn forestilling av showet «All of Mia»

Ser framover

Mia Gundersen valgte å holde en lavere profil i mediene etter at showet ble skrinlagt men er nå klar for en ny runde med suksessprogrammet «Norske Talenter».

- Jeg har kommet videre og det har kommet noe positivt ut av dette også. Nå fokuserer jeg på det som skal skje videre, sier Mia Gundersen. - Det var litt spesielt å gå i gang igjen. Men første dagen på «Norske Talenter» så tenkte jeg bare at dette går bra. Og nå er jeg i gang igjen.

Se hele intervjuet med Mia Gundersen og familien i «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.40
Reprise på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»