Øyvind Alsaker kritiserer drillos taktikk under Danmark Norge. (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
Øyvind Alsaker kritiserer drillos taktikk under Danmark Norge. (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)

Historiske fotballtall for TV 2

- Et av de største løftene i norsk web- og web-tv-historie, sier TV 2 Sumo-redaktør Helge Høibraaten etter fotballfesten i Tyskland.

Kveldens landskamp mot Tyskland ble fulgt med argusøyne av TV 2-ledelsen - ikke bare på grunn av Egil Olsens gjeninntreden som norsk landslagssjef.

Kampen ville også vise i hvilken grad kanalens og web-tv var i stand til å håndtere massene av norske fotballfans som ville få med seg «nye Norge»s første test.

En test TV 2 Sumo besto med glans.

- Dette er et av de største løftene i norsk web- og web-tv-historie. Aldri før har noen vært i stand til å levere attraktivt innhold til så mange. Vi er meget fornøyd med salget, dette er vanvittig bra, sier redaktør i TV 2 Sumo, Helge Høibraaten.

Sportssjef Bjørn Taalesen er glad for at det norske telenettet holdt unna den massive interessen fra mannen i den norske gata.

- Det er veldig betryggende å se at vi håndterer den enorme trafikken med tanke på trøkket som kommer som en følge av den norske fotballavtalen. Alle rapporter vi har fått så langt sier få og ingen problemer for brukerne til tross for den enorme pågangen, sier Taalesen.

Og leverer ut ros til partene som har gjort Drillo-festen mulig på nett.

- Mange norske internettleverandører har jobbet fantastisk godt sammen med oss for å bringe webfotball til det norske folk. De har virkelig vist vilje til å utvikle web-TV som kanal til folket, slår Taalesen fast.