Rolf Bjørnar Tøllefsen, Elisabet, Da damene dro   (Foto: Lena Sørensen)
Rolf Bjørnar Tøllefsen, Elisabet, Da damene dro (Foto: Lena Sørensen)

Reality-samfunn knekt av finanskrisen

Rolf Bjørnar Tøllefsen reiser hjem for å redde stumpene.

Rolf Bjørnar Tøllefsen står foran en av sine tøffeste dager når han nå skal møte utfordringer for sine ansatte.

- Vi går inn i en veldig tøff tid, sier Rolf Bjønar.

Tøllefsen eier flere fiskebåter, og nå står han foran sin tøffeste tid som arbeidsgiver.

- Det er det som er et lite samfunn, du bryr deg om naboen, du kaster ikke inn kortene, sier engasjerte Rolf Bjørnar Tøllefsen.

Han har allerede fått finanskrisen tett inn på kroppen, og frykter fremtiden for sine ansatte.

- Det skal bli godt å komme seg hjem å se de problemer vi står ovenfor, sier Rolf Bjørnar Tøllefsen til God kveld Norge» etter en kort Oslo-tur.

(Artikkel fortsetter under bilde)

Husøy_109 (Foto: Lena Sørensen)
Husøy_109 (Foto: Lena Sørensen)

Gjør det for Husøy

Rolf Bjørnar forteller videre at det var diskusjoner fram og tilbake før alle ble enige om å si ja til TV 2 og «Da damene dro.»

- Vi er et sindig folkeslag. Dette har vært gøy for oss fra det begynte og vi tenker ikke på hva andre synes. Vi tenkte oss nøye om før vi ble med, det hele ble bestemt i et folkemøte her på øya. Spørsmålet var «blir vi fremstilt som bygdetullinger eller ikke?». Her er det nok av skolerte folk og vi bestemte oss for å kaste janteloven på båten og gjøre alt vi kunne for Husøy, ler Rolf Bjørnar.

Det var i begynnelsen av september i 2008 at et crew på rundt 30 personer inntok den lille øya for å lage TV-serien litt utenom det vanlige. Rolf Bjørnar, som selv var hjemme med lille Sander, mens samboeren Elisabeth og deres yngste datter Hannah reiste til Malta, forteller at det er et sinnssykt samhold på øya. Og de har snakket mye om det å være med i en reality-serie.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»