MANGE JERN I ILDEN: Morten Ramm (30) er snart aktuell med «Torsdag kveld fra Nydalen» og den nye «Manshow» sesongen. I tillegg blir han far i mars. (Foto: Tore Waskaas)
MANGE JERN I ILDEN: Morten Ramm (30) er snart aktuell med «Torsdag kveld fra Nydalen» og den nye «Manshow» sesongen. I tillegg blir han far i mars. (Foto: Tore Waskaas)

- Digg å bli pappa

Morten Ramm får sin førstefødte samtidig som TV-premieren.

Morten Ramm (30) fortsetter det høye tempoet han holdt i 2008. Allerede tirsdag 24. februar er han klar med ny «Manshow»-sesong med kollega Håvard Lilleheie, og litt senere i år dukker han opp i «Torsdag kveld fra Nydalen» sammen med Guri Solberg, Else Kåss Furuseth, Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen.

Gleder seg

Og ikke nok med det: I mars blir han og samboer Anette Skarpås foreldre for første gang, og Morten er forberedt på at hverdagen kommer til å endres.

- At det blir mye å gjøre, er noe man ikke kommer utenom. Men jeg vet ikke hvordan er å være far, så jeg får ta det som det kommer, sier han til tv2underholdning.no.

- Når venter dere barnet?

- I mars. Det blir vel rundt premieren til «Torsdag kveld» - det blir digg! sier Morten.

Tre måneder senere skal «Manshow»-kollega Håvard Lilleheie og hans kone Anita bli foreldre for første gang.

Slet litt med søvnproblemer

Selv om arbeidsskjemaet til Morten er hardt og krevende for tiden, har han et hemmelig våpen i kampen mot en stressende hverdag.

- Søvn. Jeg prøver å sove godt om natten. For en tid tilbake, fikk jeg ikke sove fordi jeg tenkte på ideer og sånn. Det er vanskelig å slippe tak når man har mye å gjøre, men jeg har klart å roe meg ned i det siste. Det er en læringssak, sier Morten, som i fjor ble kåret til årets nykommer under «Komiprisen».

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»-sidene!