johannes skaperen
johannes skaperen

Mest populær på Facebook

Sjokoladeprinsen fra «Skaperen» har samlet over tusen medlemmer i støttegruppen.

I forbindelse med semifinale nummer to i «Skaperen», presenterte tv2underholdning de seks største Facebook-gruppene til semifinalistene.

Siden den gang har mye endret seg. Hundrevis av nye medlemmer har strømmet til gruppene, og den største støttegruppen har nå passert ett tusen medlemmer. Her presenterer vi hvilke tre Facebook-grupper som er mest populære i skrivende stund. (TV 2 tar ikke ansvar for eksterne lenker.)

Sjokoladeprinsen på topp

Johannes Døderlein har laget en 100 prosent økologisk sjokolade - som skal redde regnskogen. I forrige semifinale suste han til topps. Støttegruppen hans har imponerende 1727 medlemmer.

281478

Skateboard-idé på andreplass

Ole Marius Bjugan dukker opp i semifinalen kommende onsdag. Han vil lage en «Flip 'n' Rail», et slags bærbart gjerde som skatere og snowboardentusiaster kan trene på. På under en uke har Ole Marius' støttegruppe nesten doblet seg til 1257 medlemmer.

281288

Hjelpemiddel for lesevansker

Thomas Moy har en idé om et produkt som gir økt konsentrasjon, og kan gi avgjørende hjelp til mennesker med lese- og skrivevansker. Thomas' støttegruppe på Facebook var den største ved forrige opptelling, men må nå nøye seg med 854 medlemmer og tredjeplass. Han deltar i fjerde og siste semifinale den 4. mars.

281323

Medlemstall endres hele tiden

Medlemstallene i støttegruppene varierer fra uke til uke, og tv2underholdning har mottatt mange tips om hvilken «Skaperen»-deltaker som har den største. Den enkleste måten å holde seg oppdatert, er imidlertid å ta et enkelt søk på Facebook en gang i blant.

Les alt om «Skaperen» her!

Se «Skaperen» direkte på TV 2 onsdag klokken 20.00!