FILMSLAKT:   Det mange ikke er klar over er at det er utrolig vanskelig å lage komedie, sier Harald Zwart til «God kveld Norge».
FILMSLAKT: Det mange ikke er klar over er at det er utrolig vanskelig å lage komedie, sier Harald Zwart til «God kveld Norge».

Slår tilbake mot filmslakt

Haralds Zwarts film slaktes i USA, men får støtte av Hollywood-stjerne.

Det har gått seks år siden Harald Zwart regisserte sin forrige Hollywood-film. Steve Martin har hovedrollen i «Den rosa panteren 2».

FLYTTER: Harald og Veslemøy Ruud Zwart flytter i mai fra Los Angeles til Kina for å spille inn «Karate Kid»-film.
FLYTTER: Harald og Veslemøy Ruud Zwart flytter i mai fra Los Angeles til Kina for å spille inn «Karate Kid»-film.

- Beste i Hollywood

Komikerlegenden skryter nå veldig av nordmannen.

- Jeg var utrolig imponert av Harald. Jeg synes han er en av de beste komedie-regissørene i Hollywood, sier Steve Martin til «God kveld Norge» når vi møter han i New York.

- Det utrolig flott å høre noe sånt fra Steve Martin. Jeg setter utrolig pris på det. Det mange ikke er klar over er at det er utrolig vanskelig å lage komedie, sier Harald Zwart.

Les mer: Slaktes i USA

- Alltid negativ

Skrytet fra filmstjernen kommer kanskje godt med denne uka. Zwarts komedie «Den rosa panteren 2» får nå svært dårlig mottakelse fra amerikanske anmeldere.

«Skuespillerne trekkes ned av manus og regi» skriver USAs mest kjente anmelder Roger Ebert i Chicago Sun-Times. «Skuespillerne ser enten desperate ut eller som om de kjeder seg» skriver en annen anmelder i Chicago Reader.

SKRYT: - Jeg er utrolig imponert av Harald, sier Steve Martin om harald Zwart..
SKRYT: - Jeg er utrolig imponert av Harald, sier Steve Martin om harald Zwart..

- Jeg vet jo at det er sånn hjemme i Norge at får jeg ti bra og en dårlig anmeldelse her i statene, så står det «Slaktes i USA». Det er liksom bare sånn det er. Du kan alltid finne noen som har gitt negativ kritikk, men da å slå det opp som om hele landet har gitt negativ kritikk synes jeg ikke er helt «fair», sier han med et smil.

Flytter i mai

Travle Zwart har ikke tid til å tenke på filmanmeldelser nå om dagen. pendler nå mellom LA, NY, Fredrikstad og KINA, hvor hans neste film Karate Kid skal spills inn. En Hollywood-produksjon produsert av Will Smith, og hvor hovedrollen spilles av Smiths sønn Jaden. Zwart tar med seg kona Veslemøy og barna Stella og Sander til Beijing.

- Vi flytter hele gjengen i slutten av mai til slutten av juli. Familien synes det er gøy og spennende å få bo der. Vi gleder oss alle sammen, sier Zwart.

Se intervju med Zwart i «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 21.40

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

Hvem er Norges beste kjendis-blogger?
Sexbombe med nakensjokk på TV
Ny kjæreste