vollvil copy
vollvil copy

- Frithjof har fått for mye pepper

Idar Vollvik tar sin gode venn i forsvar.

Frithjof Wilborn sluttet i TV 2 etter en lengre konflikt. I januar i år snakket han ut om den tunge tiden, og sa da til tv2underholdning.no at 2007 hadde vært et helvetes år.

Holdt på å besvime

- Da sjefen sa at jeg skulle fratre fra alle oppgaver med umiddelbar virkning holdt jeg nesten på å besvime, fortalte Wilborn.

Les hele intervjuet her: Holdt på å besvime da han mistet jobben

Wilborns gode venn Idar Vollvik, som også har slitt tungt, og tapt flere hundre millioner kroner på børsen, sier til «God kveld Norge» at han har hatt god kontakt med Wilborn i hele den tunge perioden.

Føler med vennen

- Jeg føler med han. Jeg har kanskje gjort et par dumme ting med mine investeringer, og han innrømmer at han har gjort en del uheldige ting i forhold til sin karriere. Men er ikke livet litt slik også da? Ingen av oss er supermennesker, det er både jeg og Frithjof eksempler på, fastslår Chess-gründer og investor Idar Vollvik.

Les også: - Har fått bisarre og ubehagelige henvendelser

Les også: Vollvik: - Nå skal jeg tilbake

Les også: Rømmer fra Spania etter barnedrap

- Fortjener en ny sjanse

Vollvik, som er aktuell med boka «Idar Vollvik om PR», og det nye teleselskapet Ludo, sier at han fortsatt er veldig glad i Wilborn som en venn.

- Han fortjener også å få en ny sjanse til å komme seg opp igjen, uttaler Vollvik til «God kveld Norge», og legger til at han synes vennen har fått litt hard medfart av media. Blant grumset som ble omtalt var en ferietur betalt av Her og Nå, tilleggsarbeid utenfor TV 2, rot med gratis klær og reiseregninger, samt at programlederen ofte kom for seint.

- Som hans venn synes jeg at han fikk utfortjent mye pepper, avslutter Vollvik.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

Kurert av finsk trollmann

Slår tilbake mot filmslakt

Madonna med ny mann

Sexbombe med nakensjokk på TV