SAMMEN: Kåre Conradi og Linn Skåber skal høsten 2010 spille, i showet som har fått arbeidstittelen «Shownights», på Chat Noir i Oslo.
SAMMEN: Kåre Conradi og Linn Skåber skal høsten 2010 spille, i showet som har fått arbeidstittelen «Shownights», på Chat Noir i Oslo.

Derfor flytter Kåre til Oslo

Kåre Conradi flytter tilbake til Norge for å spille show med Linn Skåber på Chat Noir.

Sammen på scenen for første gang!

SAMBOERE: Kåre Conradi og Lene Marlin bor nå sammen i London.
SAMBOERE: Kåre Conradi og Lene Marlin bor nå sammen i London.

Kåre Conradi, Linn Skåber og Christian Skolmen står sammen på plakaten når deres nye show etter planen settes opp på Chat Noir i Oslo til høsten neste år, bekrefter produsent Tor Arne Ranghus til «God kveld Norge».

«Shownights»

Ranghus har tidligere satt opp scenesuksessene «Showgirls» og Conradi-forestillingene «Stones In His Pockets» og «Showtime».

- Arbeidstittelen på den nye forestillingen er foreløpig «Shownights», forteller produsenten.

- Her skal Linn både få brukt seg som komiker og synge og spille med gutta. Vi har toppfolk som skriver til showet allerede, så vi er godt i rute, sier Ranghus om det som ser ut til å bli en av landets største og mest spennende sceneoppsetninger i 2010.

Se video: Showgirls-jentenes bitchy catfight

Kåre flytter hjem

Kåre Conradi bor for tiden i London med kjæresten Lene Marlin. Herfra forsøker han å slå igjennom som skuespiller i utlandet. Conradi har hittil vært hemmelighetsfull om sine fremtidsplaner. Neste års show med Skåber og Skolmen ser ut til å bli hans første jobboppdrag i hjemlandet siden han flyttet.

SUPERPRODUSENT: Tor Arne Ranghus har blant annet satt opp flere
  show med Marian Aas Hansen.
SUPERPRODUSENT: Tor Arne Ranghus har blant annet satt opp flere show med Marian Aas Hansen.

Skåber har lang erfaring fra scenen, men dette blir hennes mest ambisiøse forestilling. Og som eneste høne i kurven, er det liten tvil om at hun kommer til å bli viet mye oppmerksomhet av sjarmørene Kåre og Christian.

Se video: Kåre og Lene viser sin kjærlighet
Les mer: Guri-musikal stoppet

Mange scene-fiaskoer

Tor Arne Ranghus er en av landets mest erfarne sceneprodusenter. I fjor feiret hans årlige adventskonsert-turne «Stille Natt Hellige Natt» 20-årsjubileum.

På tross av at flere store scenesatsinger den siste tiden har blitt brått stoppet, er ikke produsent Ranghus redd for å satse på show i Norge i dag.

KLAR: Christian Skolmen skal dele scenen med Conradi og Skåber
  på Chat Noir neste år.
KLAR: Christian Skolmen skal dele scenen med Conradi og Skåber på Chat Noir neste år.

«All of Mia» med Mia Gundersen ble i fjor tatt av plakaten dagen etter premieren, «Sound of Music» har slitt økonomisk og denne uken trakk Guri Schanke og de andre artistene i forestillingen «Musicals!» trakk seg fra showet, på grunn av manglende tillit til sin produsent.

- Har vært heldig

Tor Arne Ranghus synes mange av sine produsent-kolleger er urealistiske i forhold til markedet.

- Jeg har vært heldig å lykkes. Men mitt overordnede mål, hver gang jeg setter opp en forestilling, er at alle skal få betalt. Det er det aller viktigste. Det viktigste for en produsent er å holde stien sin ryddig, sier showprodusenten som over ett år før showets premiere har svært mye klart.

Lyst på flere kjendisnyheter?
Sjekk ut «God kveld Norge»

Hvem er Norges beste kjendis-blogger?
Sexbombe med nakensjokk på TV
Ny kjæreste

Se flere kjendisnyheter i «God kveld Norge» i kveld klokka 21.40 på TV 2