drillo sumo
drillo sumo

Se Drillos comeback

Se Tyskland - Norge på TV2sporten.no. Skaff deg tilgang før det er for sent.

Åge Hareide er historie. Drillo er hentet inn som vikar.

Nå knytter det seg enorme forventninger til hva mannen som førte Norge til to VM-sluttspill kan utrette.

HER SER DU TYSKLAND - NORGE - SKAFF DEG TILGANG FØR DET ER FOR SENT!

Første test er privatlandskampen mot Tyskland på LTU Arena i Düsseldorf 11. februar.

SLIK SER DU TV 2 SPORT

På web og TV
TV 2 Sporten sender kampen direkte på TV 2 SPORT og TV 2sporten.no, med Øyvind Alsaker og Petter Myhre som kommentatorer.

Avspark er klokken 20.30, men allerede fra klokken 20.00 er Davy Wathne, Bengt Eriksen, Frode Olsen og Kjetil Rekdal på plass i studio med forhåndsstoff.

HER SER DU TYSKLAND - NORGE

- Drillos gjeninntreden som landslagssjef opptar store deler av folket, og det er en glede for oss å kunne vise hans første kamp som vikar, sier sportsredaktør i TV 2 Bjørn Taalesen.

EVENTYR: Norge vant «alt» med Egil Drillo Olsen som landslagssjef
  på 1990-tallet, og tok seg til to VM-sluttspill. (Foto: Vestad, Roar/Scanpix)
EVENTYR: Norge vant «alt» med Egil Drillo Olsen som landslagssjef på 1990-tallet, og tok seg til to VM-sluttspill. (Foto: Vestad, Roar/Scanpix)

Vil vise webens muligheter
- Gjennom den nye medieavtalen for norsk fotball ble det slik at de fleste Tippeliga-kampene skal gå eksklusivt på web-TV. TV 2 har sikret seg web-rettighetene for Tippeligaen på TV 2 Sumo, så dette er en velkomstkamp for de som har bestemt seg for å abonnere og se norsk fotball på TV 2s web-tilbud den kommende sesongen, samt et tilbud til TV 2 SPORTs kunder. Med kampen mellom Tyskland og Norge ønsker vi å vise hvilke muligheter weben har i 2009, forteller Taalesen.

HER SER DU TYSKLAND - NORGE - SKAFF DEG TILGANG FØR DET ER FOR SENT!

Sportsredaktøren mener dette også støtter opp om Fotball Medias strategi om å gjøre nettet til en viktig distribusjonskanal for norsk fotball.

- Fem av åtte Tippeliga-kamper i hver serierunde kommer til å distribueres eksklusivt på web den kommende sesongen. Det er slik fotball-Norge nå ønsker fordelingen på plattformer, noe på TV og noe på web-TV. TV 2 har også rettighetene til landslagets hjemmekamper, som vil bli sendt på fjernsyn som før, sier han.

Bredt sportstilbud på web
Sportstilbudet på TV 2 Sumo inneholder alle kampene fra Tippeligaen, og frem mot seriestart sendes både 1881-turneringene fra La Manga og en rekke andre treningskamper med norske tippeligalag. Sammen med den norske cupen, en rekke landskamper, serieinnspurten i spansk La Liga, norsk og internasjonal topphåndball og daglige sportsnyheter viser det en del av TV 2 Sportens brede sportssatsing på TV 2 Sumo denne våren.

I mange år har TV 2 Sumo vært i førersetet med levende bilder på nettet, og vil også i år sørge for nye teknologiske og interaktive nyvinninger, blant annet i samarbeid med Microsoft.

HER SER DU TYSKLAND - NORGE - SKAFF DEG TILGANG FØR DET ER FOR SENT!

P.S.: Onsdag 11. februar sender TV 2 SPORT og TV 2 Sumo en annen meget attraktiv privatlandskamp i fotball, nemlig Spanias møte med England i Sevilla. Kampen sendes direkte på TV 2 SPORT 2 og TV 2 Sumo samtidig som Tyskland - Norge. Det blir også mulig å se Spania - England på TV 2 SPORT etter at Tyskland - Norge er ferdig.

SLIK SER DU TV 2 SPORT

Drillo (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)
Drillo (Foto: Sigurdsøn, Bjørn/SCANPIX)