Micah Richards  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
Micah Richards (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)

Nok en City-stjerne arrestert

Manchester Citys backstjerne Micah Richards er innbrakt av politiet mistenkt for overfall.

Det var onsdag ettermiddag Manchester Citys 20 år gamle engelske landslagsspiller ble arrestert og fraktet til politistasjonen, melder The Guardian.

Richards er mistenkt for overfall og vold mot en 18 år gammel mann utenfor en nattklubb på julaften.

18-åringen har politianmeldt episoden, men Richards nekter for anklagene.

Løslatt mot kausjon
Richards ble senere på onsdagen løslatt mot kausjon.

- Vi kan bekrefte at han var på politihuset etter å ha blitt fraktet dit av polititjenestemenn. Han samarbeider fullt ut med politiet. Jeg vil poengtere at han foreløpig ikke er tiltalt for noen lovbrudd og at han nekter for å ha vært innblandet i episoden. Etterforskningen fortsetter og klubben står bak ham, sier en talsperson for City til Guardian.

Poltiet i Manchester bekrefter at 20-åringen ble arrestert.

- En 20 år gammel mann er arrestert etter et overfall utenfor en nattklubb i Hale (Manchester). Mannen ble arrestert 4. februar, mistenkt for vold. Han er løslatt mot kausjon frem til 8. april mens etterforskningen fortsetter, sier en talsmann for Manchester-politiet.

Robinho  (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
Robinho (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

Flere arrestert
Micah Richards regnes som en av Englands mest lovende spillere - og skrev så sent som i fjor en ny, lukrativ kontrakt med City som strekker seg over fire og et halvt år.

Han skriver seg inn i rekken over Premier League-stjerner som er blitt arrestert den siste tiden. Steven Gerrard ble arrestert i julen mistenkt for vold, og Richards lagkamerat Robinho ble nylig løslatt mot kausjon etter å ha blitt arrestert, mistenkt for voldtekt av ei 18 år gammel jente på en nattklubb i Leeds.