Guri scanpix
Guri scanpix

Guri-musikal stoppet

Showet «Musicals!» med Guri Schanke i spissen solgte bare 25 billetter i Oslo. Nå trekker hun seg fra forestillingen.

Guri Schanke og de andre artistene i storsatsingen «Musicals!» trakk seg onsdag kveld fra showet.

TRAKK SEG: Guri Schanke, Tommy Nilsson, Bjørnar Reime Erlandsen
  og Nicoline Kaasin Berg trakk seg onsdag kveld fra storsasingen «Musicals!».
TRAKK SEG: Guri Schanke, Tommy Nilsson, Bjørnar Reime Erlandsen og Nicoline Kaasin Berg trakk seg onsdag kveld fra storsasingen «Musicals!».

- Har ikke tillit

- Årsaken til dette er at vi ikke har tillit til at produsenten klarer å gjennomføre prosjektet i henhold til de gjeldende forutsetninger, sier artistene Guri Schanke, Tommy Nilsson, Bjørnar Reime Erlandsen og Nicoline Kaasin Berg, regissør Ole Christian Øen og kapellmester Jon Willy Rydningen i en felles uttalelse til «God kveld Norge». Erlandsen og Berg ble sist sett i TVNorges musikal-konkurranse «Grease».

Produksjonen satt hele onsdag ettermiddag og kveld i krisemøte.

Se video: Bli med bak kulissene på Guris forrige show

25 solgte Oslo-billetter

Showet «Musicals!» skulle inneholde musikalklassikere og settes opp 13 steder på østlandsområdet, med premiere på Ullensaker kulturhus 13. februar.

Det ble lagt ut billetter til tre forestillinger i mars på Edderkoppen Teater i Oslo. Etter det «God kveld Norge» erfarer, er det hittil kun solgt 25 billetter til musikalshowene i hovedstaden.

Les mer: Guri misbrukt

Krisemøte

I ettermiddag ble det klart at flere i produksjonen ikke hadde fått i underskrevet sine arbeidskontrakter. De ønsket derfor ikke å fortsette videre prøver før disse var klare.

Guri Schanke avlyste, i ettermiddag like før TV-sending, sin planlagte opptreden på TV 2s ungdomsprogram «Waschera» for å være med på krisemøtet.

Se video: Slik henter Guri Schanke krefter

- Turbulens

Tommy Nilssons agent Bengt Robert Olsen innrømmer til «God kveld Norge» at arbeidet med forestillingen ikke har vært uproblematisk.

- Jeg har fått indikasjoner på at det har vært turbulens i produksjonen, sier den svenske artistens agent.

Regissør Ole Christian Øen forteller at de til siste slutt har arbeidet hardt for å redde forestillingen.

- Vi jobber nå veldig hardt for å få inn en medprodusent eller at noen andre overtar forestillingen helt, fortalte regissøren før han og artistene senere på kvelden kastet inn håndkleet og trakk seg fra musikalprosjektet.

Les mer: Slutt for Mia

Positiv produsent

Da «God kveld Norge» snakket med produsent Kim Are Holmstad onsdag ettermiddag insisterte han på at de planlagte forestillingene fremdeles vil gå av stabelen.

- Vi flytter kanskje premieredatoen, men det er fordi vi ønsker mer prøvetid. Dette har vi ikke tatt stilling til enda, fortalte en optimistisk produsent Holmstad. Men det var før artistene trakk seg fra showet.

Holmstad har tidligere hatt stor suksess i Oslo med Alf Prøysen-forestillingen «Tango for to» med Inger Lise Rypdal og Viggo Sandvik.

Etter at det onsdag kveld ble kjent at artistene trakk seg fra «Musicals!», har det ikke lykkes «God kveld Norge» å komme i kontakt med produsent Kim Are Holmstad.

Mer om saken og flere eksklusive saker får du i «God kveld Norge» sin sesongpremiere på TV 2 lørdag kl. 21.40

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

- Av og til vil man bare henge seg

- Snåsamannen må hjelpe meg

Her er pornodama fra Super Bowl

Angelina vil ikke mer

Tidenes dummeste blondine-sitater