Jan THomas
Jan THomas

Jan Thomas frykter for livet

Kjøper skuddsikre vinduer.

Kjendisstylist Jan Thomas er sint og lei seg etter innbrudd, hærverk og demonstrasjoner som har gått ut over hans hjertebarn Jan Thomas studio.

Nå vil han øke sikkerheten for å verne ansatte og seg selv.

- Vi står overfor en enorm kostnad som er å vurdere skuddsikre vinduer. Litt av det samme som vi har i Miami med hurricanes - mot flygende objekter i luften. Da kan vi beskytte oss selv mot demonstrasjoner og hendelser. Jeg vet ikke hva det koster, men det er enormt kostbart.

Jan Thomas redd for egen sikkerhet. Se videointervjuet øverst i saken.

Les mer: Jan Thomas i botoxskandale

Les mer: - Jeg vil ha barn

Har kostet flesk

Jan Thomas forteller hoderystende om enorme utgifter på grunn av alle de negative hendelsene.

- Jeg tør ikke engang å spekulere i hvor mye penger ødeleggelsene har kostet. Det er i alle fall noen hundre tusen.

Han nekter å tro at alt har med hans person å gjøre.

- Vi har hatt en rekke innbrudd som har vært uheldige og kostbare for salongen. I tillegg har vi hatt mye hærverk direkte mot salongen. Vi har også hatt demonstrasjoner og opptøyer, som i utgangspunktet ikke hadde noe med meg å gjøre. I forbindelse med dette har vi igjen hatt vinduer knust, planker kastet inn. vegger rasert og potteplanter knust. Det er veldig fortvilende. Det er ikke noe hyggelig i det hele tatt.

- Vurderer du å flytte?

- Ja, jeg gjør det. Jeg har tenkt på det veldig mye. Men jeg har et fantastisk team på Jan Thomas studio. Vi har jobbet sammen fra dag en og vi har bestemt oss for å ri stormen av og på tross av alt som har skjedd blir vi på samme adresse.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»