Fagervik (Foto: NRK)
Fagervik (Foto: NRK)

Store konflikter på lite sted

Johan må rydde opp når to brødre krangler.

Den nyutdannede juristen Johan hadde ingen planer om en praksis på hjemstedet Fagervik. Men med faren som rekonvalesent, må noen ta seg av advokatkontoret hans.

Johan bretter opp ermene.

Sammen med resepsjonisten Annika, prøver han å klare brasene.

Anne er en voksen kvinne med stor livserfaring og menneskekunnskap. Det kan komme godt med, for det er nok av problemer både av menneskelig og juridisk art som møter Johan på hjemstedet.

Johan og Annika har vidt forskjellig bakgrunn, men de finner hverandre på flere plan. Sammen utgjør de et uglamorøst radarpar som ordner opp i nabokrangler, skilsmissetvister, avsporede utdrikningslag og ungdom på skråplanet.

I kveld vil stedets lege saksøke en pasient som har gått til fysisk angrep på ham i venterommet. Men Fagervik er alt annet enn et storsamfunn. Derfor er det mer pussig enn overraskende at den angrepslystne pasienten viser seg å være doktorens egen bror...

Samtidig forsøker Johan å rydde opp i sitt eget privatliv. Han er kommet til at han vil bryte med samboeren Ebba, som venter på ham hjemme i Stockholm.

«Livet i Fagervik» er en varm og humørfylt dramaserie som ble en stor suksess på svensk fjernsyn høsten 2008. Den er blitt stor suksess i Sverige. SVT går våren 2009 i gang med innspillingen av en ny sesong av serien.

Se «Livet i Fagevik» på NRK1 kl. 21.40.

Se også:

«24» på TV 2 mandag kl. 21.45.

«Et apeliv» på NRK2 kl. 21.25.

«Star Wars IV: Stjernekrigen» på NRK3 kl. 21.30.

«Eventyrlige nordmenn» på TV 2 mandag 26. januar kl. 20.00.