Pep Guardiola  (Foto: Manu Fernandez/AP)
Pep Guardiola (Foto: Manu Fernandez/AP)

- Vil bare at Messi har det bra

Pep Guardiola bekymrer seg lite over Real-interessen for Lionel Messi.

Etter at Ramón Calderón ble tvunget til å trekke seg som president for Real Madrid på grunn av mistanker om valgfusk, dukket tidligere president Florentino Peréz frem fra glemselen.

Real-presidenten fra 2000-2006 har smurt på med valgflesk for å sikre seg stemmer til valget i sommer, blant spillerne Peréz har lovet fansen er Lionel Messi.

Barcelona vil nok høyst tvilsomt være særlig villige til å selge sin juvel til erkerivalen, men Peréz har fått til det «umulige» tidligere, som da han kjøpte Luis Figo fra katalanerne.

Husk Barcelona - Numancia lørdag kl. 22.00. Se kampen på TV 2 Sport eller i Livesenteret.

Avviser ikke salg
Kanskje derfor er Barca-manager Pep Guardiola forsiktig med å kategorisk avvise en overgang for den lille magiske argentineren.

- Jeg vet ikke om den nye presidenten vil ha 1,5 milliarder kroner å putte på bordet for å sikre seg Leo. Jeg vet heller ikke om Leo ønsker å dra, sier Guardiola.

- Min eneste bekymring er å beholde Leo i sin nåværende form. Han føler seg bedre enn noensinne. Det gjelder også privatlivet hans. Han er 21 år og jeg vil han skal være fornøyd, er alt Guardiola har å si om Peréz valgløfter.