Manchester United's manager Alex Ferguson (Foto: DARREN STAPLES/SCANPIX)
Manchester United's manager Alex Ferguson (Foto: DARREN STAPLES/SCANPIX)

Sir Alex: - Sjokkert av Kaká-bud

United-bossen er rystet etter byrivalens «fantasi-bud» på Kaká.

Sir Alex Ferguson fikk kaffen i vrangstrupen da han hørte om Manchester Citys eventyrlige bud på AC Milans brasilianske superstjerne Kaká (26).

LES OGSÅ: Sjokkert over Kaka-bud

- Sjokkert og overrasket
Citys styrtrike Abu Dhabi-baserte eiere har strødd 1,4 milliarder kroner utover marmorbordet i Milano i håp om å lokke teknikeren til Manchester. Dette vil sprenge den tidligere overgangsrekorden fra 2001 da Zinedine Zidane gikk fra Juventus til Real Madrid for 46 millioner pund.

- Jeg skjønner ikke dette. Det er helt utrolig. En gang iblant får du sjokk og overraskelser. Dette er noe som overrasker alle, sier Sir Alex til Times.

Frykter City på sikt
Han presiserer at han ikke ser på City som noen trussel per i dag, men den mektige skotten tror byrivalen kan bli å regne med dersom eierne fortsetter å hente de riktige spillerne til City of Manchester Stadium.

- Det er vanskelig å si hva som vil skje med City. Det kommer an på hvor mange spillere de kjøper og hvilke spillere de kjøper, og det er vanskelig å si. Men de har allerede sikret seg Robinho og dersom Kaká blir den neste kan det oppfordre andre spillere til å komme til klubben, tror Ferguson.

Fotballeuropa er rystet etter Manchester Citys Kaká-stunt. I går gikk Milans legendariske forsvarsspiller Paulo Maldini ut å kritiserte Citys uvirkelige tilbud på lagkameraten.

Les Maldinis uttalelser her.

I går gikk også AC Milan trener Carlo Ancelotti ut å bekreftet at Kaká er i forhandlinger med City.