Da programleder Trude Teige løftet opp to av dagens avisforsider der den ene avisas hovedoppslag sammenlignet Drillo med Snåsamannen mens den andre fokuserte på situasjonen i Gaza, sukket den nye landslagssjefen oppgitt.

- Det er ille

- Det er nesten ille at jeg er hovedoppslaget sånn som verden ser ut nå, sa Drillo.

- Ja, hva tenker du om situsjonen i Gaza, lurte programlederen.

- Jeg synes det er helt ille og jeg har et veldig klart syn på saken. Verdenssamfunnet har stor skyld i det som skjer nå. Israel utvidet grensene sine i 1967 og de ble fordømt nord og ned av FN, og kommandert tilbake til de opprinnelige grensene. De trosset da hele verdenssamfunnet fordi de hadde USA i ryggen, i tillegg til masse andre knehøner som begynte å snakke om at nå må de besinne seg på begge sider. Og det til tross for at det var én okkupert og én okkupant.

- De driter i FN

Den nye landslagssjefen uttrykte også skuffelse over norske politikere og sa at tidligere statsminister Kåre Willoch er den eneste som har skjønt det.

- Det er stort sett bare Willoch som har skjønt det. Hva denne konflikten i hovedsak dreier seg om... De bryter menneskerettigheter og alle konvensjoner og driter i hva FN gjør, tordnet Drillo.