ben
ben

- Ari kan ikke begrave meg

- Ari Behn kan ikke begrave meg, det er det opp til norske redaksjoner å gjøre, sier Carl Erik Grimstad til «God kveld Norge».

Mandag kveld var Ari Behn gjest i «Tabloid» på TV 2, hvor han slo kraftig tilbake mot Carl-Erik Grimstads leserinnlegg i mandagens utgave av VG.

Les også: - Patetisk, latterlig og tabloid svada

- For meg er han død

- Jeg synes det er interessant og ironisk at han ikke er her i studio i dag. For meg er han død, og dette er hans begravelse, tordnet Ari Behn. Carl-Erik Grimstad har takket nei til å delta i dagens debatter både i TV 2s «Tabloid» og i NRKs «Redaksjon 1», men sier på telefon til God kveld Norge at han ikke tar Ari Behns raseri særlig alvorlig.

- Det er ikke opp til Ari

- Det er hans rett til å si hva han vil, for meg er denne saken ferdig og jeg ønsker ikke å kommentere den noe videre. Men jeg kan si så mye som at det er opp til redaksjonene om de vil begrave meg, det er ikke opp til Ari Behn, sier Carl-Erik Grimstad til God kveld Norge.

Märtha opprørt

Ari ønsket ikke å kommentere om han hadde diskutert de siste dagers oppslag med kongen, men innrømmet at de siste dagene har vært slitsomme for den nærmeste familien.

- Det er klart det er slitsomt for kona, eller Märtha om du vil, når mannen hennes går i krigen slik, sa Ari Behn til «Tabloid».

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»