Kjell Nordstrøm
Kjell Nordstrøm

«Baron von Bulldog» er død

- De fleste mener at jeg er gal som avslutter en suksess, sier designeren.

Kjell Nordström, bedre kjent som Baron von Bulldog, dropper hele merkevaren og lar navnet avgå med døden.

- Det skjer ingenting med merkevaren. Baron von Bulldog er død, og skal hvile i fred, sier Nordström bestemt.

Sjekk ut Kjell Nordströms store nettverk i KjendisNorge.

(Saken fortsetter under bildet)

Pia-Haraldsen
Pia-Haraldsen

Den ekstravagante og omdiskuterte Baronen har designet klær med Ari Behn og festet med fiffen i en årrekke. Han har kledt opp Pia Haraldsen til glamourdronning og kranglet med Jan Thomas .

Men nå er det altså slutt.

Baron-von-Bulldog
Baron-von-Bulldog

- Han tok for stor plass

- Hvorfor dør Baron von Bulldog?

- Baron von Bulldog måtte rett og slett bøte med livet for å gi plass til noe nytt. Det finnes ett uttrykk som heter «Kill Your Darlings», og til tross for at jeg brukt 12 år av mitt liv til å skape og gjøre merket kjent, så følte jeg veldig sterkt at jeg var ferdig med det konseptet. Han tok for stor plass i mitt liv, og jeg ville også markere at jeg personlig faktisk ikke er Baronen, men Kjell Nordström, sier designeren.

Han har fått mange reaksjoner på at det er feil å avslutte når han har skaffet seg et sterkt navn.

- De fleste mener at jeg er gal som avslutter en suksess. Men at jeg er gal har jeg hørt mange ganger før og det bryr jeg meg ikke noe særlig om, sier han humoristisk.

Ikke kjendisinteressert

- Blir det flere kjendistunge visninger?

- Dere i media er veldig opptatt av hvilke kjendiser jeg kler opp og hvilke kjendiser som kommer på visningene mine. For meg personlig er det mindre interessant. Jeg arrangerer ikke visninger fordi jeg vil ha kjendiser på første rad. Det er budskapet i klærne og kolleksjonen som er viktig for meg, og alle som vil se, uansett om man er kjendis eller ikke, er like viktige for meg, sier Kjell.

Marte-Stokstad
Marte-Stokstad

Lanserer nytt brand

Men til alle Baronen-fans - fortvil ikke - Kjell Nordstrøm skal ikke slutte å skape klær. For like brått som Baron von Bulldog forsvinner ser merkevaren Dobermann dagens lys.

- Dobermann er min nye baby. Man kan si at bulldoggen har vokst opp, blitt tøffere, mer selvstendig og veldressert. Det blir mer fokus på design, mindre sirkus.

- Hva kan vi forvente oss?

- Uten å avsløre for mye, så kan jeg si at Dobbermann blir mer haute couture og mer eksklusivt enn Baron von Bulldog. Resten får dere se i september når jeg viser min første kolleksjon. Jeg skal vise en liten smaksprøve fra kolleksjonen i forbindelse med Sebastians visning «Black Bride» i Oslo Spektrum 31. Januar og 1. Februar.

- Hvilke kjente fjes vil passe i dine nye klær?

- Jeg forbeholder meg fortsatt retten til å velge hvem som skal gå i mine klær. Det blir ikke solgt i butikk, og man kan ikke bestille en pen kjole, uansett om man er kjendis eller ikke. Men det hjelper selvsagt om man er ung, rik, vakker og filmstjerne, ler Kjell «Dobbermann» Nordström.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norges» hjemmesider.