Manchester Uniteds megastjerne måtte gå slukøret inn i spillertunnelen etter 0-1-nederlaget mot Derby i ligacupens semifinale onsdag kveld.

Dagen derpå opplevde Ronaldo et nytt uhell - utenfor banen.

LES: Ronaldos nye glis

Den portugisiske stjernespilleren, som på mandag etter alt å dømme mottar FIFAs pris for verdens beste fotballspiller i 2008, slapp med skrekken etter å ha totalvraket sin rådyre Ferrari.

Krasjet i tunnel
Det var torsdag formiddag Ronaldo kjørte inn i en veisperring i en tunnel like ved flyplassen i Manchester.

TAUES VEKK: Ronaldos Ferrari blir her tauet vekk fra ulykkestedet. (Foto: JON SUPER/AP)

Nyhetsbyrået AP skriver at Cristiano Ronaldo ikke kom til skade i forbindelse med uhellet, og at politiet nå undersøker saken nærmere.

Se video fra ulykkesstedet her (saken fortsetter under):

- Vi etterforsker et trafikkuhell i flyplasstunnelen A538. Det ser ut som en Ferrari har kræsjet med et hinder i tunnelen, bekrefter Politiet i Manchester.

Et øyenvitne forteller til Manchester Evening News at Ronaldos Ferrari ble totalvraket etter sammenstøtet.

- Det er helt utrolig at han slapp unna uten en skramme, forteller øyenvitnet.

UTROLIG ØNSKELISTE: Daily Mail presenterer torsdag Chelseas vanvittige ønskeliste foran neste sesong. (Foto: faksmilie www.dailymail.co.uk/)

I en offisiell uttalelse bekrefter Manchester United torsdag ettermiddag at Ronaldo slapp fra ulykken uten skader, og at han deltok på treningsøkten sammen med sine lagkamerater senere på dagen.

- Han var involvert i en ulykke torsdag morgen. Ingen andre biler var involvert. Han er bra og trente som vanlig med laget etterpå, sier en talsmann for klubben til BBC Sports.

Øyenvitne Jody Lomax mener Ronaldo var heldig.

- Ferrarien kjørte rett i veggen. Det ene hjulet falt av i det Ronaldo gikk ut av bilen. Jeg ble sjokkert. Han spaserte ut av bilen uten en skramme, riktignok litt rystet. Men hvem ville ikke vært det? Og han irriterer seg nok over at bilen ble ødelagt, beskriver han.

Van der Sar så ulykken
Keeper Edwin Van Der Sar kjørte bak Ronaldo i sin Bentley da uhellet inntraff, og nederlenderen ble dermed et sjokkert vitne.

Ronaldos ene Ferrari 599 er registrert i Portugal og er bare en av United-stjernens mange luksusbiler.

Kantspilleren som scoret 42 mål forrige sesong eier også en Ferrari F430 Spider. Det var imidlertid trolig stjernens Ferrari 599 han krasjet i tunnelen.

OMRINGET: Ronaldos Ferrari ble omringet av Politiet og brannmenn etter ulykken. (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Han eier i tillegg en Rolls Royce Phantom verdt 350.000 pund, som han har brukt ytterligere 150.000 på til ekstrautstyr og for å ha sikret seg et personlig registreringsnummer.

I garasjen har han også hatt to Porsche Cayenne, en BMW M6, en Porsche 911, og en Bentley Continental GTC.

Ronaldo skal samlet ha brukt over 20 millioner kroner på ulike luksusbiler siden 2003.

INTER-AKTUELL? Cristiano Ronaldo ryktes å være aktuell for Inter. (Foto: ANDREW YATES/AFP)