arredondo
arredondo

Sound of Music konkurs

Maria Arredondo og de andre skuespillerne tas nå av plakaten.

music
music
Til tross for at skuespillerne med Maria Arredondo i spissen, i oppsetningen «Sound of Music» har stått på scenen for nesten full sal i hele høst, har selskapet bak den kjente musikalen, slått seg selv konkurs.

I en pressemelding skriver Nordic Event Group som står bak oppsetningen, at underskudd og lite billettsalg har ført til konkursen.

«Nordic Event Group har i det lengste forsøkt å finne løsninger for en videre satsning men store budsjettoverskridelser og en dårlig salgsutvikling har ikke gjort en videre drift forsvarlig og må innse at innvesteringene i prosjektet i sin helhet har gått tapt.»

Skuespillerne ante ingen ting

Skuespiller Håvard Bakke, som har vikariert i hovedrollen for Bjørn Skagestad siden oktober, sier skuespillerne har hatt et inntrykk av at ting har gått bra.

- Vi har hatt inntrykk av at det har gått veldig bra, og har ikke fått noen signaler om noe annet. Det har gått jevnt over veldig bra, med oppimot fulle hus nesten helt fram til jul, sier Bakke til VG.

50 000 solgte billetter

Musikalen skulle vises fram til februar 2009, og i løpet av høsten og fram til jul skulle det spilles 95 forestillinger med 57 000 tilgjengelige billetter. I følge Bakke har det blitt solgt 50 000 billetter i perioden, og skuespillerne skulle tilbake på jobb i januar.

- Vi hadde belaget oss på å stille på nye prøver over nyttår, og på å spille nye forestillinger i alle fall frem til februar, sier Bakke til VG.