stordalen melhus
stordalen melhus

Brukte to år på å kapre kjæresten

Petter Stordalen forteller nå hvordan han kapret sin unge skjønnhet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hotelleier Petter Stordalen ser ut til å leve det gode liv med den 17 år yngre legekjæresten Gunhild Melhus. Men til tross for Stordalens kjendisstatus og store pengebinge, tok det hele to år før han klarte å kapre drømmedama.

Første møte

Deres første møte var på en fest med felles kjente, men da var ikke Melhus singel.

- Vi møttes første gang på en fest hos en kamerat av meg. Der møtte jeg ei fra Kongsberg som jeg pratet lenge med. Etter en stund sa jeg til henne at vi ville passet perfekt sammen, og ba henne ringe meg når det ble slutt med hennes daværende kjæreste, sier Stordalen.

Les også: Juleferie uten kjæresten

Les også: Se Stordalen svette

Sprang inn daten

Det skulle ta to år før han hørte noe fra jenta fra Kongsberg igjen. Det nye møtet kom i stand ved at Gunhild sendte en tekstmelding til Petter, med en aldri så liten utfordring.

- Hun skrev at jeg skulle få en date hvis jeg slo henne på den såkalte «Bygdøymila». Vi bodde begge i området, og siden vi begge liker å løpe, kjente vi løypa godt. Gunhild er supersprek, så jeg var litt usikker, men tok utfordringen fordi premien var en date med den dama, sier Stordalen til Laagendalsposten.

Som en antilope

Stordalen har ikke lange ben i følge ham selv, der han rager 172 over bakken. Derfor måtte det ekstra stå på vilje til for å dra daten i land.

- Jeg har korte bein, og hun løper som en antilope, men jeg måtte jo bare ta utfordringen. Hun var nær ved å løpe fra meg, men da jeg merket at hun begynte å få nok i en oppoverbakke, så satte jeg inn støtet.

Bryllup neste?

Resten av historien vet vi hvordan gikk. Stordalen fikk sin drømmedame, og paret er nå godt profilert i media, og ofte å se på kjendisfester. Det spekuleres også i om det går mot bryllup for Stordalen-Melhus.

- Hehe, det vil jeg ikke si noe om, sier han til Laagendalsposten.