Arsene Wenger  (Foto: Jon Super/AP)
Arsene Wenger (Foto: Jon Super/AP)

Wenger: - Villa kan ikke vinne tittelen

Arsene Wenger mener Carew og co ikke er gode nok.

Følg Aston Villa - Arsenal i vårt livesenter kl. 1830

Aston Villa har vunnet alle sine kamper i desember. Birmingham-laget har passert Manchester United og Arsenal på tabellen, og kan bli det første laget siden Everton som splitter de fire store i toppen av Premier League.

Arsene Wenger har blitt imponert av Martin O`Neills menn, men han tror ikke Villa kan stikke av med tittelen.

- Jeg tror ikke Aston Villa kan vinne tittelen. Matematisk sett kan de selvfølgelig vinne, men jeg må si nei fordi de andre lagene er bedre forspent. Jeg kan ta feil, men det er min ærlige mening, sier Wenger til Sky Sports.

For liten stall
Wenger mener at Villa ikke har den nødvendige bredden i stallen til å gi de fire store kamp hele veien inn.

- De andre lagene har større staller og større kreativt potensiale. I det lange løp vil det ha noe å si. Se bare på Manchester Uniteds offensive potensiale. De har Dimitar Berbatov, Carlos Tevez, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Nani, Ryan Giggs og Anderson. Når de kommer til mars og april og mangler tre-fire spillere, så har de fortsatt klassespillere som kan komme inn, sier Wenger.

Premier League - Tabeller | Terminliste | Statistikk | Spillerstaller

- Umulig å avskrive Arsenal
Martin O`Neill innrømmer at Villa ligger godt an for øyeblikket, men nordiren tar ikke av. Han ser frem til møtet med «The Gunners», og vil ikke avskrive dem i tittelkampen.

- Da de ble avskrevet kom de tilbake og slo Manchester United. De slo også Chelsea, så det er umulig å avskrive dem. Og hvorfor skulle ikke Arsenal kunne vinne Champions Laegue denne sesongen, spør O`Neill.