FØLER SEG MISBRUKT. Skandale arrangør får Guri Schanke til å rase.
FØLER SEG MISBRUKT. Skandale arrangør får Guri Schanke til å rase.

Guri misbrukt

Guri Schanke føler seg misbrukt av arrangør.

- Det stemmer overhodet ikke, raser Guri Schanke ovenfor Her og Nå, etter å ha blitt koblet til et arrangement hun ikke kjenner til.

Artisten har blitt brukt som lokkemat for Christer Sjögren sine konserter i Norge.

Den svenske arrangøren Michael Silfverskiöld står bak konsertene, som Guri Scanke aldri har inngått noe samarbeid med, skriver Her og Nå.

Kollega Elisabeth Andreassengikk hardt ut mot Michael Silfverskiöld sine konsepter i Norge. Managementet hennes har trekt seg fra alt samarbeid med med arrangørene, på grunn av et svært dårlig organisert julebord tidligere i år.

Les mer: Guri Schanke i KjendisNorge.

Julebordet fra helvete

Tidligere i desember ble det store oppslag av julebord arrangert i Valhall.

Til tross for opptredener fra «Norske Talenter»-vinner Erlend Bratland, Kurt Nilsen, Wenche Myhre, Kåre Conradi, Elisabeth Andreassen og Rein Alexander, valgte flere av de 3000 gjestene å forlate julebordet. Taxibilene sto i kø utenfor Vallhall for å hente skuffede og sinte julebordsgjester.

- Vi er utrolig skuffa. Vi har betalt 1300 kroner per person og skulle få julemiddag og så mye drikke vi ville, sa Kenneth Andersen fra Larvik til Dagbladet.no.

Julegalla Norge As gikk konkurs tidligere i år. Det var et driftsselskap av Nordic Entertainment Norway AS, som ble eid av Johan Michael Silfverskiöld. Nordic Entertainment Norway AS ble senere solgt til Gastro Event Norway AS. Det er de som i dag arrangerer Julegallaen mange steder i Norge. Gastro Event Norway AS er eid av samme Johan Michael Silfverskiöld.

Klikk her for å komme til «God kveld Norges» sider.