GRAVID: Håvard Lilleheie og kona Anita Rennan Lilleheie skal blir foreldre i begynnelsen av juni, bekrefter paret til «God kveld Norge».
GRAVID: Håvard Lilleheie og kona Anita Rennan Lilleheie skal blir foreldre i begynnelsen av juni, bekrefter paret til «God kveld Norge».

Håvard blir pappa

- Jeg håper det blir en gutt, sier Håvard Lilleheie til «God kveld Norge».

Programleder Håvard Lilleheie og kona Anita Rennan Lilleheie skal blir foreldre i begynnelsen av juni, bekrefter paret til «God kveld Norge».

Vil ha fotballspiller

- Jeg håper det blir en gutt, sånn at jeg får en fotballspiller. Noe av det første jeg skal gjøre når han blir født, er å melde ham inn i Strømsgodtsets fanklubb, sier Håvard Lilleheie til «God kveld Norge». Det blir kanskje ikke fullt så enkelt, da trønderkona Anita er stor Rosenborgfan.

Se video: Håvard Lilleheie på KjendisNorge

Flytter til Drammen

På grunn av den forestående familieforøkelsen, planlegger ekteparet nå å flytte fra Oslo til Drammen. Der har de kjøpt en villa som de pusser opp. Selvfølgelig får det nye hjemmet også nyoppusset barnerom.

Men akkurat nå om dagen er det ikke mye Håvard får gjort i det nye huset. Han befinner seg nemlig på filminnspilling i USA. Her spiller han inn filmen «Au Pair, Kansas». Han har hovedrollen, mens pornolegenden Traci Lords spiller den kvinnelige hovedrollen.

Hjem i siste liten

Håvard rekker så vidt hjem til jul. Han lander i Norge lillejulaften.

- Jeg får vel røske med meg noen julegaver i siste liten, på flyplassen på veien hjem, ler den travle blivende barnefaren.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»