GoldenGoal_sumo
GoldenGoal_sumo

Sesongens høydepunkter

Johan Golden og Henrik Elvestad byr på høydepunkter fra høstens sesong. Det blir gjensyn med de morsomste rekonstruksjonene, testene og noen av gjestene.

Henrik har testet flere sporter i høst, og det blir et gjensyn med både synkronsvømming, stavhopp, BMX-sykling, vannski, Kvamsøy IL og kroppsbygging på Muscle Beach.

Henrik og Johan har kommentert landskampen mellom Norge og Nederland, de har kjørt «midget cars» og de har ledet hvert sitt lag i styltefotball. Alt dette blir å se i sesongens høydepunkter.

Det blir også utdrag fra Johans rekonstruksjoner, slik som «Maradonas Hand of God», «Rune Bratseths flotteste mål», «Jan Stenerud vinner Super Bowl IV» og «The Fight of the Century med Joe Frazier».

Vi introduserte en ny spalte i Golden Goal denne høsten, «Kombinasjonssporter» eller «Nye idretter for framtiden». Det blir tilbakeblikk på hekkeløp i åletrange jeans, lengdehopp med rulleskøyter, svømming med bobledress, rulleskøytedans med paintball skyting, biljard med elektrisk støt og ikke minst vaffelrally.

Det vil bli flere kåringsklipp, og det blir også gjensyn med gjester som Steinar Nilsen, Tore Andre Flo, Petter Solberg, Jan Jönsson, Aleksander Dale Oen og Henning Berg.

Se «Høydepunkter fra Golden Goal» på TV 2 fredag kl. 22.40.

Se også:

«Sarahs fornemmelse for kultur» på TV 2 fredag kl. 23.10.

«Kokkekjemi» på TVNorge fredag kl. 20.00.

«Historien om Norge: Eventyret om skreien» på NRK2 fredag kl. 21.35.

«Falling Down» på TV3 fredag kl. 21.30.