Ronaldo  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Ronaldo (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

- Ronaldo er klar for Real

Ja, det er i gang igjen: Nå hevder Real Madrid-direktør Pedro Trapote at avtalen er i havn og at Cristiano Ronaldo er Real Madrid-spiller fra sommeren.

Såpeføljetongen omkring Cristiano Ronaldo blusser opp på ny, og nok en gang er det Real Madrid som linkes til portugiseren.

Kommer i sommer
Tvisten denne gangen: Det er ifølge Real Madrid-direktør Pedro Trapote allerede avtalt at Ronaldo blir Real Madrid-spiller til sommeren.

Avisen El Mundo siterer Trapote på at Real allerede har fått på plass en avtale, men at den ikke kan offentliggjøres ennå, skriver Soccernet.

- Det er Cristiano
El Mundo siterer Trapote i et opptak gjort etter Real Madrids tap for Barcelona, som sannsynligvis ikke var ment for allmennheten:

- Om du spør meg hva vi må gjøre nå kan jeg si det at vi allerede har signert den beste spilleren til sommeren, skal Trapote ha sagt.

- Snakker du om Cristiano? var svaret.

- Den beste av de beste. Det er Cristiano, det er ingen andre. Men det er best at vi ikke sier noe om det for øyeblikket, sier Trapote.

- Hvorfor kan du ikke si noe om det? Det er den beste tiden å gjøre det på fordi ting går dårlig og folk trener noe som kan blidgjøre dem oppi alt dette.

- Nei, det er best å ikke si noe fordi det er en del klausuler som hindrer oss i å offentliggjøre det nå, svarer Trapote.

Helomvending fra Calderon
Real-president Ramon Calderon har tidligere uttalt at Madrid-klubben har avsluttet jakten på United-stjernen.

United-manager Sir Alex Ferguson har tidligere gått til frontalangrep på Real Madrid grunnet jakten på Ronaldo, og det spørs om det hissige skotten blir i bedre humør når han hører Trapotes påstander.

Siste ord er garantert ikke sagt.