PUPPER TIL SALGS: Linni Meister stiller toppløs i månedens utgave av FHM. Bildet er en faksimile fra kjendis.no.
PUPPER TIL SALGS: Linni Meister stiller toppløs i månedens utgave av FHM. Bildet er en faksimile fra kjendis.no.

Se puppene til Linni

Men hvor? Klikk her og finn det ut.

I det nyeste mannebladet FHM kan du se puppene til Linni på forsiden – men det er etter at du har skrapt brystvortene hennes. For i likhet med Flax-lodd, kan du nå skrape overkroppen til Linni Meister, ifølge kjendis.no.

Les mer: Ingen sydentur for Linni
Les mer: Tyvene hadde nøkler

Hva vil pappa si?

- Jeg håper ikke pappa blir sur. Og broren min er den typen som trekker glidelåsen min opp i halsen om han syns den er for langt ned. Pappa har forstått at jeg er seriøs i arbeidet, så han har lært seg å respektere det jeg gjør, sier Linni.

Gjør ikke toppløsbilder

Linni Meister liker ikke å bli fotografert toppløs, men ofret seg for FHM.

- Jeg gjorde et unntak denne gangen. Jeg liker å gjøre nye ting som andre ikke har gjort og er uansett ikke toppløs på coveret. Du må jo ta bladet med hjem for å se puppene mine, sier Linni.

Blogger om forsiden
Som vanlig blogger Linni om sine erfaringer og opplevelser. I dag har hun blogget om puppe-coveret. Se her hva hun skriver i bloggen sin.

- Grunnen til at jeg takket ja til å gjøre dette coveret er fordi jeg ville gjøre et cover som var litt utenom det vanlige. Dessuten er det ingen andre i hele Skandinavia som har gjort et slikt cover før, og da ville selfølgelig jeg være den første. Jeg liker å være innovativ og være nyskapende.

Jeg tar jo ikke toppløsbilder, men siden jeg fikk æren av å bli spurt om å gjøre julecoveret til FHM og vi gjorde dette med stil på en smakelig måte, så synes jeg det var en utrolig kul ide med skrapelodd BH.

Da presser jeg ikke folk til å se puppene mine når de bare skal ut å handle liksom, men om de er interessert i å se mer, må de kjøpe bladet, ta det med hjem, og evt da skrape frem to like.

Synes det er kult, da folk kan bestemme selv.

Synes også det passet med skrapelodd nå som det er jul, skriver Linni Meister i bloggen sin.

Se sexy Linni Meister utføre sin første låt «Survivor»: