Paul McShane (Foto: MAGI HAROUN/EPA)
Paul McShane (Foto: MAGI HAROUN/EPA)
Steven Gerrard (Foto: Magi Haroun/EPA)
Steven Gerrard (Foto: Magi Haroun/EPA)
Rafael Benitez (Foto: PAUL THOMAS/AP)
Rafael Benitez (Foto: PAUL THOMAS/AP)

Fort Anfield slår sprekker

- Det begynner å bli vanskelig hjemme, innrømmer Rafa Benitez etter den tredje hjemmekampen på rad uten seier for Liverpool.

Liverpool - Hull 2-2

Liverpool spilte uavgjort hjemme på Anfield for tredje kamp på rad da det ble 2-2 mot Hull lørdag. I sine to foregående hjemmekamper har Liverpool spilt 0-0 mot Fulham og West Ham.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Toppscorer

Marerittstart
Og Liverpool fikk en marerittstart mot Hull. Først var det Paul McShane som sjokkerte Anfield-publikummet da han headet inn 1-0 for gjestene etter 12 minutter. Og om det kom som et sjokk var det ingenting mot det som fulgte.

Etter 22 minutter slo Hulls Bernard Mendy et hardt, lavt innlegg foran mål. Ballen nådde frem til Liverpool-stopper Jamie Carragher som forsøkte å klarere, men som klønete det fullstendig til da han upresset styrte ballen i eget mål.

Takker Gerrard
Da er det kjekt å vite at man har Steven Gerrard på laget.

Bare to minutter senere sørget Liverpool-kapteinen for redusering da han fikk stå alene på seks meter og styrte ballen i mål. Og han ga seg ikke med det.

Etter 32 minutter fikk han nok en gang stå alene inne i boksen og da Yossi Benayoun spilte ballen til ham hadde en enkelt jobb med å sette inn 2-2.

- Steven Gerrard er veldig farlig i den offensive rollen bak spissen, og vi må takke han, sier manager Rafa Benitez ifølge Sportinglife.

- Begynner å bli vanskelig hjemme
Liverpool presset Hull i store deler av kampen og burde fått med seg alle de tre poengene, men var sørgelig ineffektive og kom aldri nærmere enn en heading i stolpen fra Sami Hyypiä.

- Vi må vinne slike kamper. Vi vet det. Jeg er skuffet, alle er skuffet, sier Benitez.

Han innrømmer at det har blitt tøffere hjemme på Anfield.

- Det begynner å bli vanskelig hjemme, hvor vi ikke har så mye rom å spille i fordi motstanderen ligger lavt. I bortekamper blir det annerledes og vi kan utnytte rommet i kontringer, forklarer Benitez.