programledere artistgalla
programledere artistgalla

Marte og Finn åpner dørene

Marte Stokstad og Finn Schjøll er vertskap når TV 2 har direktesendt artistgalla.

TV 2s Artistgalla går denne gang til inntekt for Flyktninghjelpens arbeid for barn på flukt. Kjente norske stjerneartister og spennende varietétalenter fra hele verden er klare på scenen i Folketeateret. Marte Stokstad er programleder, og hennes medhjelper Finn Schjøll står klar med et kjendisspekket telefonpanel som skal verve faddere til Flyktninghjelpen.

Artistgallaen blir Martes siste oppdrag for TV 2 før hun over nyttår går tilbake til NRK.

- Det føles veldig bra å kunne vie en hel TV-aften til Flyktninghjelpen. De gjør en utrolig viktig jobb for mennesker på flukt og fortjener all den oppmerksomhet de kan få, sier Marte Stokstad.

Håper på rekord

Av 42 millioner mennesker på flukt i verden, er 20 millioner barn. Det er mer enn 4 ganger Norges befolkning. Ved å bli fadder i Flyktninghjelpen gir du årets julegave til de millioner av barn som er drevet på flukt.

- Målet er jo å slå alle fadder-rekorder, og det tror jeg vi skal greie. Finn, som skal ha ansvaret for telefonpanelet, er på saken - og da skal det nok gå bra. Det blir jo veldig gøy å ha direktesending med Finn Schjøll - vi to kan fort bli en uslåelig kombinasjon!, sier programleder Marte.

I sendingen møter vi kjente ansikter som alle har vært på ulike reiser for å sette søkelyset på Flyktninghjelpens viktige prosjekter, blant annet i Kongo, Georgia og Kenya. Morten Harket, Jo Nesbø, Mira Craig, Line Verndal (fra 'Himmelblå') og filmregissør Erik Poppe er blant dem som har vært på reise med organisasjonen. Harket, Nesbø og Craig underholder også fra scenen, i tillegg Marit Larsen og spektakulære Frakdance og Blaxx Blacklight Show.

Gi årets julegave til Barn på flukt

Flyktninghjelpen er i dag til stede i over 20 land verden over, og har over 2 600 ansatte. Bare i Kongo er det 327 mennesker som i disse dager jobber døgnet rundt med å få i gang nødhjelpsarbeidet igjen.

Ved å bli fadder i Flyktninghjelpen gir du årets julegave til barn på flukt. Les mer her: http://www.nrcfadder.no

I telefonpanelet sitter blant andre Lene Alexandra Øien, Petter Nome, Harald Stabell, Venche Knutson , Gerhard Heiberg, Henriette Lien, Elin Sogn, Trude Mostue, Mikkel Gaup, Jon Skolmen, Anette Hoff, Bjørn Hansen, Marius Hartmann Dietrichson, Gaute Ormåsen, Lasse Kjus, Davy Watne .

TV 2s Artistgalla ser du på TV 2 lørdag 13. desember fra klokken 21.40.

Se også:

«Tenåringsbrud» på TV Norge lørdag kl. 20.00

«Dokumentar: Kongo i kaos» på NRK 2 lørdag kl. 21.35

«Brothers & Sisters» på TV 2 Zebra lørdag kl 21.35.

«The Julekalender» på TV 2 lørdag kl. 19.45