Atle Antonsen er å se på TV 2 lille julaften som programleder for «Lille nøtteaften». Han gleder seg og er ikke det minste nervøs.

- Nå får jeg endelig vist den mer hyggelige og folkelige siden av meg, sier Antonsen, som blir sett på som den reddende engelen som stiller opp som programleder på kort varsel.

asbjrn-og-atle-julestemning

- Jeg har ikke hatt tid til å bli nervøs, dette fikk jeg beskjed om på så kort varsel at jeg tar det på strak arm. Jeg hadde tid til det og sa ja. Når jeg først er her angrer jeg ikke, det er jo bare utrolig hyggelig å være her med pensjonister fra Ski og få synge julen inn, sier komikeren.

Les mer: Eckbo frykter ikke nisse-skjebne
Les mer: Bruker 50.000,- på en scene

God hjelp
Asbjørn Brekke og Waldemar Hoff (begge spilles av Espen Eckbo) hjelper den vikarierende programlederen så godt de kan.

- «Lille nøtte-Atle», som han fra nå av skal hete, har det som skal til for å overta rollen som programleder i år. Han er jo vanvittig god å synge i tillegg til å være en folkelig programleder. Jeg tror seerne vil bli overrasket over hans sangferdigheter, sier Espen.

Les mer: Atle Antonsen er A-kjendis

Julestemning
- Hvilke faste juletradisjoner har Asbjørn, Waldmar og Espen for å få rette julestemningen?

- Waldemar bytter fra Blå til Rød tobakksblanding, Asbjørn heller noen dråper gløgg i rødvinen mens jeg drar fram den gamle juleplata til Dizzie Tunes «Glad Jul med Trill & Trall» som jeg fant på CD på Tybring-Gjedde for 15 år siden, forteller Eckbo.