TIL ANGREP: Patrice Evra og flere andre United reserver havnet i krangel med banemannskapet på Stamford Bridge 26. april.  (Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS)
TIL ANGREP: Patrice Evra og flere andre United reserver havnet i krangel med banemannskapet på Stamford Bridge 26. april. (Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS)

Evra-straff sjokkerer Fergie

Sir Alex Ferguson er i harnisk etter at Patrice Evra ble idømt til fire kampers karantene etter slagsmålet på Stamford Bridge 26. april.

Nylig kom dommen fra FA etter slagsmålet på Stamford Bridge forrige sesong. Verst gikk det ut over Manchester United og Patrice Evra. Franskmannen ble idømt fire kampers karantene og en bot på 15 000 pund for upassende oppførsel.

- Av alle ting FA har gjort mot oss de siste årene er dette det verste. Jeg kunne ikke tro det. Du vet aldri hvor du har disse folka. Selv hvis jeg hadde sittet og spist frokost med dem, hadde jeg ikke hatt noen som helst anelse om hva de tenkte på, raser Ferguson.

Evra går glipp av Premier League-kampene mot Middlesbrough og Stoke, FA-cupkampen mot Southampton og den første ligacupkampen mot Derby.

Ferguson vurderer nå hva han kan gjøre for å minske straffen.

- Men vi venter fortsatt på de skriftlige grunnene til avgjørelsen, så vi venter til da med eventuelle reaksjoner, sier skotten til BBC.