vendela+kirsebom
vendela+kirsebom

- Skilsmissen var veldig vanskelig

Vendela Kirsebom om kjærligheten og livet etter samlivsbruddet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se intervjuet i videovindet ovenfor

- Dette året har vært kjempehektisk, men også veldig bra. Vi har flyttet inn i nytt hus, pusset opp og bygd på, og vi gleder oss til første jul i nytt hus, sier Vendela Kirsebom til «God kveld Norge».

Vil du se flere videoer? Sjekk ut Vendela på KjendisNorge

Møttes på jobb

Det skapte overskrifter da det ble kjent at Vendela hadde funnet kjærligheten med Ewald Eilertsen under opptakene til fjorårets «Top Model» på TV3. - Det var veldig godt å finne kjærligheten igjen, å finne noen som jeg vil dele livet mitt med var helt fantastisk, ståler Vendela som innrømmer at skilsmissen fra Olaf Thommessen var tung.

- Skilsmissen var veldig vanskelig. Men nå føler jeg at det er så lenge siden, at vi har vel alle kommet over den. Heldigvis på en fin måte, til slutt, sier Vendela til «God kveld Norge».

Diamanter til jul

Dette året har Vendela gitt ut både bøker og brillekolleksjon, hun har også ledet sin andre sesong av «Top Model» på TV3. Nå lanserer hun sin egen smykkekolleksjon, «Vendela», i samarbeid med David Andersen.

- Jeg er veldig opptatt av å være med på hele prosessen når jeg gjør noe, forteller hun.

- Jeg har jo jobbet med David Andersen i fire år nå, og vi har jo hele tiden snakket om å lage en egen «Vendela»-kolleksjon så nå er det jo ekstra gøy at vi har fått det til.

Les også: Hotte kjendisnyheter

Les også: Ikke lenger A-kjendis

Bryllup og barn

Vendela forteller at forholdet mellom barna fra ekteskapet med Olaf Thommessen og hennes nye mann Ewald er veldig godt, og hun ser ikke bort ifra verken familieforøkelse eller bryllup i framtiden.

- Vi har jo snakket om å få barn, men vi synes vi har det veldig fint med de barna vi har akkurat nå. Men hvem vet. Jeg er ikke gravid nå i hvert fall, ler Vendela .

- Kunne du tenke deg å gifte deg igjen?

- Ja, jeg ser jo ikke bort ifra at det skjer, smiler hun.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»