Svein Are Trollsås bonderomantikk jakten på kjærligheten
Svein Are Trollsås bonderomantikk jakten på kjærligheten

Gir Guro store løfter

Se hva en forelsket Svein Are lover Guro i videodagboken. IKKE VIST PÅ TV.

Tirsdag kveld fikk Svein Are endelig svaret han hadde ventet på. Sandefjordsjenta Guro Huseby hadde øyne for sambygdingen sin - og nå er de på kjærlighetsferie på hemmelig sted.

Dramatikk til siste slutt

Frieren Tore Molde ble igjen til siste slutt, men måtte se seg slått på målstreken av Svein Are. I sin siste videodagbok ønsker han selvsagt å få drømmedama, men hvis han ikke skulle få henne har han stor tro på konkurrenten.

- Blir det ikke meg, så vet jeg at Svein Are kommer til å ta veldig godt vare på henne, sier Tore som en siste kommentar i videodagboken sin bare timer før valget.

Les også: Vraket i siste valg

Les også: Ta Guros Jakten-quiz

Svein Are vil ta vare på Guro

Tore trenger nok ikke bekymre seg for Guros fremtid med Svein Are. Den utvalgte gikk innom drivhuset for å spille inn en siste hilsen før han dro fra gården. Der kommer det mange løfter om hva han skal gjøre.

- Jeg skal gjøre alt jeg kan for at Guro skal ha det bra. Og jeg skal jobbe godt i forholdet for å ha det fint og gjøre jenta glad, for det fortjener hun så inderlig. Jeg skal passe på at vi har det gøy og at begge har det bra, for det er jo viktig.

Les også: - Vi satt i sofaen og klinet

Les også: Redd for å bli såret igjen

En glad gutt

Svein Are legger heller ikke skjul på at han er veldig lykkelig.

- Akkurat nå føler jeg meg så glad. Jeg er så glad i henne at det er litt skummelt bare det. Jeg synes familien og alt er så kule, det er så fine folk her. Jeg har gledet meg så inderlig til å kunne vise litt mer av meg selv i det tempoet som Guro vil.

Hvordan Guro og Svein Are hadde det på ferie i Budapest, ser du neste tirsdag på TV 2 klokken 20.00 eller på TV 2 Sumo (Abonnementstjeneste).