Guro og Svein Are bonderomantikk jakten på kjærligheten
Guro og Svein Are bonderomantikk jakten på kjærligheten

- Vi satt i sofaen og klinte

Det sier en av de utvalgte frierne. Finn ut hvordan kvelden etter det siste valget ble tilbrakt på gårdene.

Guro Huseby gikk tidlig ut med at hun var stormforelsket. Nå kan hun endelig vise for hele verden at det er Svein Are Trollsås hun har hatt et godt øye til veldig lenge nå.

SE VIDEO AV HVA SILJE OG ANDREAS SIER OM SISTE KVELD, NEDERST I ARTIKKELEN.

Tomt hus

Guro bonderomantikk
Guro bonderomantikk
Etter at siste valg var over, og nest siste frier, Tore Molde, hadde pakket sakene sine og forlatt gården, ble det veldig tomt i gårdshuset i Sandefjord.

- Det ble tomt i huset, men det var utrolig deilig. Vi brukte tiden på å lande litt etter en veldig slitsom dag og intens uke, sier Guro som nå er på ferie på hemmelig sted med Svein Are.

Klining i sofaen

Valget på gården til Guro var ikke ferdig før sent på kveld, og mens Guro forteller om en slitsom dag, som ble avsluttet med litt mat før de endelig fikk lagt seg, skyter Svein Are inn en liten detalj.

- Vi satt i sofaen og klinet, sier den kjekke gladgutten og ler.

- Så det ble litt klining når kamerafolkene hadde gått?

- Ja, vi kysset litt, sier Guro

Var sammen hele helgen

Mens de andre bøndene og frierne fikk en brå slutt på den intense uken, ble det en lettere overgang for Guro og Svein Are. Begge er fra samme by, og da ble det lett å holde kontakten.

- Dagen etterpå var vi sammen en stund før Svein Are dro hjem til seg, og jeg benyttet anledningen til å vaske rundt slik at mor og far kunne komme hjem til huset sitt igjen. Så var vi sammen på kvelden igjen, spiste god mat og så en film, sier Guro til Tv2underholdning.no.

Les også: Ta Guros quiz og vinn

Les også: Redd for å bli såret igjen

Så «Jakten på kjærligheten» med «svigers»

Ola Sylte
Ola Sylte
Ola Sylte valgte til sist Astrid E. Fosshaug, og for dem ble det en litt spesiell kveld etter valget.

- Vi tok en skikkelig rolig kveld, og dro over til mor og far for å se på «Jakten på kjærligheten» som startet opp igjen den kvelden.

- Så første alenekveld ble tilbrakt med «svigers» for Astrid sin del?

- Ja, de var ikke helt klar over hvem jeg hadde valgt heller, så da bar det bort til dem for å si «her er hun som ble igjen til slutt», sier Ola til tv2underholdning.no.

Resten av kvelden ble bare en rolig alenekveld, med prat hjemme på gården. De var begge utslitt etter en intens uke.

- Vi var utslitt av hele uka. Det var bare å godt å være ferdig med ting.

Siste valget var verst

For Ola ble det ekstra godt å bli ferdig med valgene. Han har gjennom hele høsten mislikt å sende noen hjem, og siste dag var han bare glad det hele var over.

- Det var det valget med mest følelser. Det var vanskelig å sende noen hjem, men samtidig var jeg glad fordi det var det siste valget. Det var det valget med mest motstridende følelser, men det var godt å få det overstått.

Les også: - Siste natt med damer i huset

Les også: - Jeg er fysisk og psykisk ustabil

Pizza og film

I Nordheimsund hos Silje Stensland, ble det også en rolig kveld etter at hun forrige uke sendte hjem Ole Jørgen Jensen. Med Andreas Gran som siste frier igjen på gården, var det bare å nyte tilværelsen og ta livet med ro.

- Etter Ole Jørgen dro i går dro jeg og Silje og kjøpte en pizza og leide en film. Det var veldig deilig å få henne for seg selv, jeg følte meg mye mer bedagelig, at vi kunne oppføre oss som vanlige folk, sier Andreas i videodagboken sin.

Les også: - Silje og Andreas blir et kjempepar

Les også: «Jakten på kjærligheten» i bilder

Hva mer Silje og Andreas sier om sin siste kveld sammen, ser du i videoen under her.