GLAD: Svein Are er glad for at han ikke ble dumpet av Guro i «Jakten på kjærligheten». Nå venter kjærelighetsferie i Budspest.
GLAD: Svein Are er glad for at han ikke ble dumpet av Guro i «Jakten på kjærligheten». Nå venter kjærelighetsferie i Budspest.

Redd for å bli såret igjen

«Jakten»-Svein Are har opplevd den vonde kjærlighetssorgen.

Guro Huseby fra «Jakten på kjærligheten» har gjort et viktig valg. Svein Are Trollsås ble foretrukket fremfor Tore Molde. Svein Are var redd for å bli dumpet.

tore
tore
- Jeg opplevde det for et halvannet år siden. Det var skikkelig kjipt og vondt. Jeg var jo kjempeglad i henne, forteller han i dagens Se og hør.

To mareritt på en dag


Ikke nok med å miste kjæresten sin på en fredagsettermiddag, han mistet også jobben samme dag.

- Jeg fikk sparken fra jobben på grunn av nedskjæringer og like etterpå ringte kjæresten min. Før jeg rakk å si noe som helst, hadde hun gjort det slutt med meg. Jeg var i sjokk hele den ettermiddagen, sier Svein Are.

Les mer om Guro Huseby på KjendisNorge.

En kosete kjæreste


Frieren Svein Are er glad for at det var han som blir valgt av Guro. Han vet hva slags kjæreste han vil være for Guro.

- Jeg er veldig hengiven, romslig, kjærlig og kosete som kjæreste, forteller han. Samtidig avslører han hva han liker best ved jenter.

- Håret er viktig, mørkt og langt hår! Og hvis den rette jenta har pene, skarpe øyne og ser litt ekstra lenge på meg, da smelter jeg. Også liker jeg litt former og fin rumpe, avslører han.

Les alt om «Jakten på kjærligheten» her.