Under Katrine og Bjørns supersexy rumba i «Skal vi danse - superfinale» var det ikke bare dommerne som fulgte ekstra godt med.

Iført hotpants og en rød glitterbikini tok Katrine et fullsatt «Skal vi danse»-studio med storm.

Hvem som vinner superfinalen ser du på TV 2 klokken 19.30 i kveld.

Les mer: Her er kysset alle snakker om

Råsexy rumba

Hele salen hadde øynene rettet mot Katrine som i en glitrende og lårkort kjole viste både publikum og dommerne hvordan sterke, sexy rumba-ben skal se ut.

Guri Schanke, Katrines finalekonkurrent i den første sesongen av «Skal vi danse», er råimponert over sin tidligere dansekollega.

- Jeg er dritstolt! Katrine er helt fantastisk - den cha-cha-chaen hennes! De bena! Jeg sitter jo sammen med mange av de profesjonelle danserne og de var råimponert over Katrines ben. De var helt over seg, smiler Guri.

Les mer: Hvem vinner superfinalen?

Showdansen viser Katrine fra Nannestad

Det hele toppet seg under Katrines showdans, dansen hun har komponert sammen med Bjørn. Det var nemlig da bikinien og den lille shortsen dukket opp. Målet var å vise folket den virkelige Katrine. Og Guri kjente absolutt igjen sin venninne i dansen.

- Katrine er så jordnær og fantastisk. Samtidig har hun så mye glede og det sexy. Alle de tingene kombinert - vel, hun er en skikkelig jente! En skikkelig jente fra Nannestad - jeg er så glad i henne, ler Guri som selv har fått god nytte av all dansen hun har lært. Det har nemlig vært en viktig del av «Showgirls», showet hun har hatt med Elisabeth Andreassen, Mariann Aas Hansen og Hilde Lyrån.

Les også: Her er superfinalens nye dommer

Les også: - Ingen tar dette som lek

Stolt mann

Også Katrines ektemann Snorre Harstad er full av lovord.

- Jeg er dritstolt! Kjempestolt! Og veldig imponert, stråler han og ser bort på sin kone og hennes minimale country-antrekk. Snorre satt strategisk til i salen og fikk gitt sin flotte kone noen oppmuntrende ord etter hver dans, idet hun passerte på vei ut på bakrommet.

Katrine-Moholt,-Guri-Schank (Foto: Thomas Reisæter / TV 2 )

Se Katrine i aksjon i «Skal vi danse - superfinale» på TV 2 i kveld klokken 19.30.

Les alt om «Skal vi danse» her.