- Det er egentlig en lettelse nå, smiler Lene Alexandra etter at hun og Tom-Erik har danset seg igjennom en quick step, paso doble og showdans.

Se Lene Alexandra og Tom-Eriks showdans nederst i saken!

Gått på reservetanken

I ukene etter seieren i «Skal vi danse 2008» og inn mot superfinalen har Lene Alexandra skrevet i bloggen sin at hun har gått på reservetanken. Det samme har dansepartner Tom-Erik, noe treningene innimellom har båret preget av.

- Jeg glemte det litt da jeg var på gulvet. Spesielt i showdansen. Men jeg skulle ønske jeg hadde litt ekstra energi, forteller Lene Alexandra.

Les også: Sexy Katrine stjal showet

Les også: Kysset alle snakker om

Har ikke fordøyet seieren

Tom-Erik er også veldig fornøyd med å være igjennom de tre krevende dansene.

- Det føles veldig godt. Vi har jo ikke fordøyet gullet ennå, men vi har trent så godt vi kunne selv om vi var veldig slitne. Men jeg tror alle skjønner at det har vært tungt for oss, vi har trent 4 – 8 timer hver dag, tre månderer i strekk nå. Vi har gjort det vi kunne her i kveld og er veldig fornøyd med egen innsats, smiler han.

- Nei, vi har absolutt ikke rukket å fordøye at vi har vunnet «Skal vi danse» og det er det som er så synd. Jeg har ikke forstått det egentlig, det er veldig rart. Jeg våknet opp i dag morges og så en kjempestor pokal på bordet. Det er helt uvirkelig, ler Lene Alexandra.

Les alt om «Skal vi danse» her.