A-kjendiser
A-kjendiser

Dette er Norges A-kjendiser

Atle Antonsen: - Nå er jeg A-kjendis, og det er veldig viktig både for meg, for Lillehammer og for Gulbrandsdalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Atle Antonsen, Thomas Giertsen, Wenche Foss, Linn Skåber, Prinsesse Märtha Louise og Kjell Inge Røkke er noen av kjendisene listet i KjendisNorge. De har alle fått en plass på listen over A-kjendiser.

- Vi kjendiser er ikke så interessert i hvor vi selv. Vi er mer interessert i å se hvor andre er plassert, sier Linn Skåber til «God kveld Norge», om sin A-kjendis-status i KjendisNorge.

- Nå er jeg A-kjendis, og det er veldig viktig både for meg, for Lillehammer og for Gulbrandsdalen at vi har et par der oppe også. Dere får si ifra hvis jeg rykker ned på B, så skal jeg ta meg sammen, spøker Atle Antonsen.

Her er alle A-kjendisene.

Men selv om de har status A-kjendis er det en helt annen som topper listen «Hotteste kjendis nå». Der finner vi nemlig Triana Inglesias, tett etterfulgt av Lene Alexandra Øien og Aylar LIe. Du kan stemme din favoritt inn på og oppover listen her.

Les også: Her er Norges glamour-elite
Les også: Dette er KjendisNorge

Du finner kjendiser fra film, TV, teater, musikk og sosietets-Norge i det nye kjendisleksikonet og du kan være med på å bestemme hvilke kjendis som ligger på hvilke liste. Er du enig i at Guri Solberg bare er C-kjendis, mens Ola Sylte fra «Jakten på kjærligheten» troner på listen over B-kjendiser? Hvis ikke kan du gi Guri din stemme her.

KjendisNorge er God Kveld Norges kjendisleksikon hvor du kan lese om og se videoer av dine favorittkjendiser, lese om hvem som kjenner hvem og stemme dine favoritter oppover og nedover i de forskjellige kategoriene.

Les alt om kjendisene her.