Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred i aksjon i
treningskampen mellom reservelaget til Manchester United og Rosenborg  (Foto: Allen, Steve/SCANPIX)
Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred i aksjon i treningskampen mellom reservelaget til Manchester United og Rosenborg (Foto: Allen, Steve/SCANPIX)

- Newcastle går for Skjelbred

Avis melder at avtalen nesten er i havn.

Manchester/Bergen (TV 2 Sporten): Evening Chronicle melder at Newcastles interesse for Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred nå er i ferd med å resultere i en overgang.

- Avtalen er klar
Klubben skal være villig til å bruke mellom 60 og 70 millioner kroner på 21-åringen i det kommende transfervinduet - dersom Mike Ashley fremdeles er eier av Newcastle.

Dennis Wise, som styrer spillerkjøpene, skal ha vært nær ved å få i stand et kjøp i sommer. Newcastle har holdt Skjelbred under oppsikt i høst og er fremdeles meget interessert.

Avisen siterer en «kilde nær Skjelbred» på at en avtale allerede skal være på plass, forutsatt av at Joe Kinnear fremdeles er manager og Mike Ashley fremdeles eier klubben i januar når transfervinduet åpner.

Les også: Agenten benekter Newcastle-kontakt

Anbefalt av Carew
Joe Kinnear har akkurat fått forlenget sitt vikariat som manager i fire nye uker, og det ryktes at han er aktuell for resten av sesongen. Han har også uttalt at det er svært lite sannsynlig at klubben selges før sesongen er over.

Andre Premier League-klubber er også interessert i Skjelbred. Ifølge Evening Chronicle skal John Carew ha anbefalt Skjelbred til Aston Villa-sjef Martin O'Neill.

Etter treningskampen mellom Manchester Uniteds reserver og Rosenborg i dag skrøt Ole Gunnar Solskjær av Skjelbred.

- Han var et hakk bedre enn de andre på Rosenborg, sier reservelagstreneren til TV 2 Sporten.

John Arne Riise er også linket til en overgang til Newcastle, etter en svak sesongstart i Italia.