Tore André Flo i Skal vi danse. (Foto: TV 2/)
Tore André Flo i Skal vi danse. (Foto: TV 2/)

Flo gjør comeback

Tore André Flo har signert for MK Dons i engelsk League 1.

Det melder klubben på sine hjemmesider.

35-åringen har signert en kontrakt som varer ut denne sesongen. I MK Dons, som ligger i Buckinghamshire like nord for London, blir han gjenforent med de gamle Chelsea-spillerne Roberto di Matteo (manager) og hans assistent Eddie Newton.

Håper på mål
Tore Andé Flo la opp i mars i år, etter å ha blitt løst fra kontrakten med Leeds. I høst har han danset seg i form på «Skal vi danse» her på TV 2. Nå skal han svinge rundt med knallharde forsvarere i det tredje øverste nivået i England.

- Vi har sett etter en spiss med andre kvaliteter enn de vi har. Tore er erfaren, så forhåpentligvis blir han en suksess. Jeg håper han vil bidra med erfaring og blikk for spillet. Men han er jo spiss, så vi håper naturligvis han vil score mange mål, sier manager Roberto di Matteo.

Lørdag møter MK Dons Walsall på bortebane.

- Manageren har sagt at Flo mest sannsynlig vil starte i den kampen, sier pressetalsmann Anthony Herlihy i MK Dons til TV 2 Sporten.

I en SMS til TV 2 Sporten fredag kveld gjør Tore André Flo det klart han ikke debuterer i MK Dons-trøyen i morgen.

Flo var sist på banen 23. februar. Da spilte Leeds 1-1 hjemme mot Crewe. Forrige gang han scoret var 4-0 målet mot Huddersfield 8. desember i fjor.

Kjemper i toppen
MK Dons er bygget på restene av den tidligere toppklubben Wimbledon, og spiller nå i League 1 - nivå tre i det engelske seriesystemet.

Klubben rykket opp under ledelse av Paul Ince i fjor, og ser også ut til å klare seg godt selv om sjefen reiste til Morten Gamst Pedersens Blackburn. Etter 16 serierunder ligger MK Dons på fjerdeplass, to plasser over Leeds.

Tore André Flo har spilt for Sogndal, Tromsø, Brann og Vålerenga i Norge. Stryningen hadde sin storhetstid i Chelsea, der han scoret 34 mål i løpet av 112 kamper. Suksessen gjorde at han ble kjøpt for 161 millioner kroner av Glasgow Rangers, som fremdeles er det dyreste spillerkjøpet i skotsk fotball.